Bećirović ne staje s diplomatskom ofanzivom: Sastanci u New Yorku o jačanju veza s NATO-om

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gazija

Referendum ce odlucit,narod ne zeli sotonski nato.

Ne prestaje dokazivat da smo zaostali i da ne

pratimo globalna zbivanja u svijetu. On lize pozadinu onima koji propadaju i to brzinom sikire bez drzale.... Dotle 159 od 195 zemalja istupa iz dolarskog SWIFTA, clanice BRICS-a zele istupit iz UN-a, stvara se novi, multipolarni svijet u kojem ce zapadnjaci samo da izgube jer su zaostali u svojoj gramzivosti i pljacki samo za sebe, ali ne. Rumeni becho bi sa njima. Kuku majko ko je nama na celu ¨drzave¨, pa taj ne raspoznaje roga od svijece...

Sanin

Denise nikada vise glasa neces dobiti od mene ti samo pricas sta ti se napise robotiziran si nikada nisi dosao kod nas Bosnjaka u Hercegovinu isti si Zeljko Komsic propali projekat si

Ponkle Jkob

pratimo globalna zbivanja u svijetu. On lize pozadinu onima koji propadaju i to brzinom sikire bez drzale.... Dotle 159 od 195 zemalja istupa iz dolarskog SWIFTA, clanice BRICS-a zele istupit iz UN-a, stvara se novi, multipolarni svijet u kojem ce zapadnjaci samo da izgube jer su zaostali u svojoj gramzivosti i pljacki samo za sebe, ali ne. Rumeni becho bi sa njima. Kuku majko ko je nama na celu ¨drzave¨, pa taj ne raspoznaje roga od svijece... ka Ne prestaje dokazivat da smo zaostali i da ne _Ne pijem dok Paja vozi nikako. Mislim da i to ima veze s BRICS-om

Ma možda najbolje

Referendum ce odlucit,narod ne zeli sotonski nato. ka Gazija Da ti opet plebiscit organizuješ, šta misliš? Pitaj Raše, on će ti reći. Samolajkački jadove futavi s internet komentara.....eki referendum hahahahhahahahahahaaa ..

Popu

Populisticko trosenje nasih para koje nicemu ne sluzi sem zakuhavanju daljem, ovaj rumeni seljak nam je predsjednik, zemljo otvori se.

Kao i uvijek

beskorisno…

Ralle

***

Naputovao se, samo to.

Ma kakva ofenziva, šuplje fraze, uvijek isto, nema rezultata. Nemilice se troši na njegova putovanja koja ništa ne donose. On čak nije ni informiran. Nema stava i karaktera, loš izbor. Ne znamo više jel i ženi plaćamo sva ova beskorisna i skupa putovanja?

Ponkle Jakob

***

Prometheus

Ima li šta na RadioS o nelegalnim potezima VP Schmidta i njegovoj namjeri da se obrati pred Sudom za ljudska prava u Strazburu u svojstvu izaslanika HDZ-a kako bi osporio presudu Kovačević. Izgleda da je stigla direktiva da o tome ne pišete da se ne bi čulo o Christianovim mućkama koje izgleda podupiru i stari dobri amerikanci a sve u svrhu uništavanja i podjele BiH po etnofašističkim principima.

/ Najnovije