Bećirović: NATO ostaje u BiH, Dodik ne mora ostati

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Nato je oficijalno u BiH od 95' a I BiH neoficijalno u natou od 95' a karpatska svinja duduk može samo da bjega na pradjedovske karpate (rumunski dio)ili ural odakle su mu pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to!

Sotonski stihovi

Nato je oficijalno u BiH od 95' a I BiH neoficijalno u natou od 95' a karpatska svinja duduk može samo da bjega na pradjedovske karpate (rumunski dio)ili ural odakle su mu pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to! ka Ljiljan HAJVAN

Popu Šimi Ljiljan

Taliban iz Luxemburga ponovo u "domovini"?

Ljiljan?

Incestni produkt vlasko-turskih orgija iz neke hercegovacke vuko****ne

Miki

A ti poturice i dalje lizi cizmu svojim nalogodavcima u briselu. Bih nece u nato bez odluke sva 3 clana predsjednistva, nato je tu po dejtonu ali bih ne moze postati clan iste. Srpska strana nece potpisati u suprotnom ostaje bez fotelje jer zna da je narod protiv toga. Idi ti lazno klanjaj i skupljaj glasove po fbih selima kod kojih prolazi ratna prica a ti kao njihov zastitnik moras pobijediti.

Miki

Mogu samo misliti koliko ces tek u septembru dok bude trajala predizborna kampanja, saginjati se ne bi li sto vise ozvalavio zapadni djon. Pa kad zaposlis djecu da guraju jezik u zazor od djona da sto vise olizu. Kakve su britanske cizme jesu li ukusne kao sladoled. Ti si poturica musliman i moras se saginjati da ti schmit gura u supcic balijo prljava. Lizi lizi mmm ti lizes cizmu da ocistis a cerka lize cmar i trazi repete

Miki

Clanstvo u teroristickoj organizaciji koja je ubijala i bombardovala civile a kada je trebalo da pojedinci odgovaraju pred sudom pozivaju se na imunitet. Takva organizacija je slicna isilu i trebaju biti neutralisani. Za sada je to nemoguce ali doci ce vrijeme. Oni su teroristi a za terorizam je kazna smrt.

Ljiljan

Clanstvo u teroristickoj organizaciji koja je ubijala i bombardovala civile a kada je trebalo da pojedinci odgovaraju pred sudom pozivaju se na imunitet. Takva organizacija je slicna isilu i trebaju biti neutralisani. Za sada je to nemoguce ali doci ce vrijeme. Oni su teroristi a za terorizam je kazna smrt. ka Miki SMRDIJA JE I DAN DANAS LEGALNA NATO META !!

Miki

Nato teroristi koji napadaju suverenu drzavu mimo medjunarodnog prava su fasisti i i moraju biti unisteni. Oni ne postuju svjetski zakon i moraju biti neutralisani za dobrobit svijeta. Smrt nato okupatoru borimo se protiv fasizma jer sutra mozda vi budete na nisanu ako se ne pokorite bleru, stoltenu i ostalim nacistima koje treba neutralisati za svjetsko dobro.

Lijepo zvuci dr. Denis

Ovakva retorika je, poznato, jako diplomatska. Njome se olabavljuju tenzije, postizu konsenzusi, i generalno rjesavaju problemi.

Ljiljan iz Sotonskih stihova

Prije pola vijeka, iz pedofilsko-incestnih orgija u nekoj hercegovackoj vuko****ni, okotio se, u svinjcu, mali Muhamed, tvoj predak, nosilac vlasko-turskih gena, danasnjeg Ljiljana. Usput, dodji i popu Šimi

MrziteljPDA

Ovaj papir iz pisaće mašine ne vadi! Klasičan dezerter piše ratnom profiteru! Da nije žalosno bilo bi smiješno

TI MOZES KOD TURAKA TAMOODAKLE SU SE ONI DOVUKLJA

Nato je oficijalno u BiH od 95' a I BiH neoficijalno u natou od 95' a karpatska svinja duduk može samo da bjega na pradjedovske karpate (rumunski dio)ili ural odakle su mu pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to! ka Ljiljan dovukljali na balkan okupatori DODIK OSTAJE U SVOJOJ BOSNI DRZAVI VI POTURICE PUT POD NOGE TAMO ZA VASIM OSMANLIJAMA BOSNAJE NEOFICIJALNO SVUGDJE NESAMO U NATO VI STE NEOFICIJALNI VI MUSLIMANI

TURCI POZNATI PO DOWN SYNDROMET

Incestni produkt vlasko-turskih orgija iz neke hercegovacke vuko****ne ka Ljiljan? INCEST U FAMILIJAMA

SRBIJA JE DRZAVA NAD DRZAVAMA

&gt;SMRDIJA JE I DAN DANAS LEGALNA NATO META !! ka Ljiljan<< VI PTURICE NEMATE DRZAVU

Леми

СДА спремио вагоне за Хрвате, а Румени поручује да ко се не повинује бошњачким визијама државе да може да иде. Нема разлике између десног и лијевог у Бошњака, сви су подједнако екстремни у мржњи према свему што није бошњачко.

/ Najnovije