Bećirović: NATO ostaje u BiH, Dodik ne mora ostati

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Nato je oficijalno u BiH od 95' a I BiH neoficijalno u natou od 95' a karpatska svinja duduk može samo da bjega na pradjedovske karpate (rumunski dio)ili ural odakle su mu pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to!

Sotonski stihovi

Nato je oficijalno u BiH od 95' a I BiH neoficijalno u natou od 95' a karpatska svinja duduk može samo da bjega na pradjedovske karpate (rumunski dio)ili ural odakle su mu pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to! ka Ljiljan HAJVAN

Popu Šimi Ljiljan

Taliban iz Luxemburga ponovo u "domovini"?

Ljiljan?

Incestni produkt vlasko-turskih orgija iz neke hercegovacke vuko****ne

Miki

Mogu samo misliti koliko ces tek u septembru dok bude trajala predizborna kampanja, saginjati se ne bi li sto vise ozvalavio zapadni djon. Pa kad zaposlis djecu da guraju jezik u zazor od djona da sto vise olizu. Kakve su britanske cizme jesu li ukusne kao sladoled. Ti si poturica musliman i moras se saginjati da ti schmit gura u supcic balijo prljava. Lizi lizi mmm ti lizes cizmu da ocistis a cerka lize cmar i trazi repete

Miki

Clanstvo u teroristickoj organizaciji koja je ubijala i bombardovala civile a kada je trebalo da pojedinci odgovaraju pred sudom pozivaju se na imunitet. Takva organizacija je slicna isilu i trebaju biti neutralisani. Za sada je to nemoguce ali doci ce vrijeme. Oni su teroristi a za terorizam je kazna smrt.

Ljiljan

Clanstvo u teroristickoj organizaciji koja je ubijala i bombardovala civile a kada je trebalo da pojedinci odgovaraju pred sudom pozivaju se na imunitet. Takva organizacija je slicna isilu i trebaju biti neutralisani. Za sada je to nemoguce ali doci ce vrijeme. Oni su teroristi a za terorizam je kazna smrt. ka Miki SMRDIJA JE I DAN DANAS LEGALNA NATO META !!

Miki

Nato teroristi koji napadaju suverenu drzavu mimo medjunarodnog prava su fasisti i i moraju biti unisteni. Oni ne postuju svjetski zakon i moraju biti neutralisani za dobrobit svijeta. Smrt nato okupatoru borimo se protiv fasizma jer sutra mozda vi budete na nisanu ako se ne pokorite bleru, stoltenu i ostalim nacistima koje treba neutralisati za svjetsko dobro.

Lijepo zvuci dr. Denis

Ovakva retorika je, poznato, jako diplomatska. Njome se olabavljuju tenzije, postizu konsenzusi, i generalno rjesavaju problemi.

Ljiljan iz Sotonskih stihova

Prije pola vijeka, iz pedofilsko-incestnih orgija u nekoj hercegovackoj vuko****ni, okotio se, u svinjcu, mali Muhamed, tvoj predak, nosilac vlasko-turskih gena, danasnjeg Ljiljana. Usput, dodji i popu Šimi

MrziteljPDA

Ovaj papir iz pisaće mašine ne vadi! Klasičan dezerter piše ratnom profiteru! Da nije žalosno bilo bi smiješno

TURCI POZNATI PO DOWN SYNDROMET

Incestni produkt vlasko-turskih orgija iz neke hercegovacke vuko****ne ka Ljiljan? INCEST U FAMILIJAMA

SRBIJA JE DRZAVA NAD DRZAVAMA

&gt;SMRDIJA JE I DAN DANAS LEGALNA NATO META !! ka Ljiljan<< VI PTURICE NEMATE DRZAVU

Леми

СДА спремио вагоне за Хрвате, а Румени поручује да ко се не повинује бошњачким визијама државе да може да иде. Нема разлике између десног и лијевог у Бошњака, сви су подједнако екстремни у мржњи према свему што није бошњачко.

/ Najnovije