Bećirović: Grubeši smeta registracija ANU-a, a ne 16 četničkih organizacija u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nekoizmase

Svaka mu je na mjestu

Ov

Ovaj samo ublehari i zakuhava a papak da nema dalje, mita se nauzimao i plata 5000 milja godinama, Sarajevo je postali Meka za ove papane lopvske koji samo mrznju sire i provedose vijek bogateci se na racun drugih.

Aaa

Vidi botova Dodikovih i srpskih placenima sto najprije ocrnjavaju svoj narod, jer Bosancima prave spletke stotinu godina ravno, pa im sad tesko pad sto lome zube na nama. Bosna Bosancima, normalnim ljudima. Zlotvori ce da se zabave oko svojih prodatih dusa. A koju stetu cinite svojim glupostima i malom inteligencijom cete tek saznati.

:D

To Denga brate!

Istina

Uh, uh što se botovi dižu na zadnje noge. Čovjek je sve točno rekao.

/ Najnovije