Bećirović ima poruku za Schmidta: "Pred vama su samo dvije opcije"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Visoki predstavnik bi djelovao,ali izgubio je kljuc od ladice. Ili mu mozda dioptrija nije dobra pa ih na stolu ne vidi. Eto sad se grah razbacuje da se vidi sta je posrijedi iako samo umobolan ne zna i ne vidi sta je stvarno stanje.

kad te penis bećko savjetuje

završiš na nakaradnoj šaradi- paradi.

Info

pitanje je dana kad la proglasavamo samostalnost!!! Ujedinjenje sledi!! U Srbiji ce biti mesta za sve! Pozvacemo i HR kantone da se ujedine s nama!!

Oko

Schmidt za Becirovica--Ja sam ovde Turista, budi malo NUDISTA

Predsuednik

Ovog je covjrka trebalo izglasat za predsjednistvo.

REPUBLIKA SRPSKA DRŽAVA

Sasvim korektno. Bećirović je neprijatelj Srba i to ne krije. I zato je jednostavno da se Bosna mora mirno razići jer živjeti sa neprijateljima i militantnim islamskim radikalistima nije moguće.

Kija

E MOJ DENISE I BUDALA VIDI ŠTA NAM RADE VANJSKI I UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJI KAO I DOMAČI IZDAJNICI.....NE ŽELE NAM DOBRO I NISU NIKAD NI ŽELJELI ....DODIJALE OVE NJIHOVE IGRE OKO NAŠE DOMOVINE....SVE IM SE VRATILO....AMIN

/ Najnovije