Bećirović: Dugujemo žrtvama, šutnja na zlo saučesništvo u njegovom činjenju

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ko je ubijao srpske civile u skelanima, bratuncu i selima oko srebrenice? Izadji pa reci. Ne treba ucestvovati ni u cemu sto vodi pomirenju dok se svi pocinitelji sa sve tri strane ne kazne. Jesu li osudjeni zlocinci za skelane? ***

Intelektualna gromada

lokalpatriota

Ljiljan

Ko je ubijao srpske civile u skelanima, bratuncu i selima oko srebrenice? Izadji pa reci. Ne treba ucestvovati ni u cemu sto vodi pomirenju dok se svi pocinitelji sa sve tri strane ne kazne. Jesu li osudjeni zlocinci za skelane? *** ka Miki TE LEŠINE MRTVIH ČETNIKA SU DOVLAČENE SA RAZNIH RATIŠTA ŠIROM BIH,SERVSKI MITOMANI SU IH ČUVALI U HLADNJAČAMA I ČEKALI POGODAN TRENUTAK DA IH RAZBACAJU I POSLIJE OPTUŽE ARMIJU BIH I NASERA ORIĆA!

MrziteljPDA

Ovaj pisac pisama i to patriotskih će iskakati i iz paštete i nareska do oktobra! A od oktobra će biti dežurni kmečavac

Nikolica s prikolicom

Valjda si mislio i na zločin u Dobrovoljačkoj? Znam da nisi, ali mi nije jasno zašto misliš da ti čak i tvoji išta vjeruju šta kažeš?

Nikolica s prikolicom

PS: Loš čovjek si, Bećiroviću.

/ Najnovije