Bećirović: Donošenje odluke visokog predstavnika mora biti zaustavljeno, razum mora pobijediti

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako sad ne valja Šmit??!!

Ccccc

Vera

***

Turkija

Lijepe riječi su ukras!

Bosna

***

R BiH

Becirovicu zlo ne zanima razum ….

R BiH

Lijepe riječi su ukras!

Haha

***

Vera

***

Hercegovac u Bosni

Drug Denis zvani populista i demagog.Pisem dopis ,pisem danju,pisem nocu. Bilo bi lijepo da jednom da neki provodiv prijedlog.Ali sumljam. Znaci dragi moji sunarodnjaci, od suplje nema hajra.Budite malo konkretni.Ode narod iz zemlje, imamo VP kao neki africki dominion a vi trunite.

DUDEK Krivousti Njofra

***

DUDEK Krivousti Njofra

R BIH.....Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru, Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma? Najbolji dokaz za to je prvi vladar i hrvatski ban Bosne, katolik iz Slavonije gde su i danas najbolji Kuleni, koji u svojoj povelji piše: Ja u ime Oca i Sina i Svetoga Duha....? Ša tu nije jasno? Oni koji nisu hteli su pobegli u Hrvatsku, ovi drugi su prodali veru za zemlju i imovinu, a Srbi za Srbiju na tri mora koju im dala Vizantija! A šta sad, da se lažemo da nije tako? ka Vera Govedo UZP HRHFOSNE MAČEKOVCA KRIVOUSTOG DUDEKA NJOFRE..BAN KULIN NIJE JEO KRMETINU ON JE BIO PATAREN.

Ha

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Baton

I šta češ(ćete) poduzeti povodom toga osim još jedne "reakcije" za javnost ?????

Ma ko si ti da ti mijenjas propise

kako ti se navije? Do sada drvlje i kamenje na svakog ko je dovodio u pitanje visokog predstavnika (narocito po Dodiku), a sada vi sami odjednom isto cinite?? E, prevrtljivi dvolicnjaci, nece vam to vise prolaziti. Dzaba, geni nisu voda, ko je jednom napustio svoj ponos i presao na drugu vjeru, taj to ¨¨prelazenje¨¨ (prevrtljvost) U SEBI NOSI. GENETSKI....

Duško Dugouško

Svi smo mi Dodik! :))

Duško Dugouško

Svi smo mi Dodik! :))

Duško Dugouško

OJXAAA..:))

sparco

Nevidim sta je problem da Hrvati biraju svoje predstavnike i zašto se pojedini Muslimani Bošnjaci predstavljaju kao Hrvati da bi ušli u vlast.Hrvati su fer i korektno usli u Federaciju sa Bosnjacima a sada im se konstantno zabija noz u leđa.Sutra kada Hrvati budu trazili svoju jedinicu bit ce kmecanja i svi drugi krivi samo mi nismo.

N

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Uh kako bi se rado usporedio sa jednom osobom,ali ima dana za ime.

/ Najnovije