Bećirović: Dodik je šovinista i rušitelj mira u BiH, pokušava svesti Bošnjake na vjersku grupu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zar ima

Neki Bosnjak pravoslavac ili katolik??!!

Nije tacno, sovinista si ti Becire!

Dodik nikada nije pokusao svesti vas Muslimane na vjersku grupu muslimane, nego upotrebljava pravi naziv. Samo sto ti, Becire, ne znas razliku izmedju m i M.

N

****o fasisticko. Treba ovo izolovati. Ili posmaknuti

Kako bosnjaci razvaljuju BiH

pa to je nevjerojatno. Ja ne znam sta im je skrivila...

Naravno da ima ...

Neki Bosnjak pravoslavac ili katolik??!! ka Zar ima .... Sve do kraja 19. stoljeća Bosanski katolici i pravoslavci nisu se nazivali nit tzv.”Hrvatima” nit tzv.”Srbima”, nego Bošnjacima.

Doctor Ksarabas

Tata Alljo je potpisao 1995 znace se. Vise se ne moze kriti i njegova odgovornost

Bosanac

***

@Bosanac

Al srbende citaju Bosanske portale i laju prijete ko njihov vodja copora glavati dodo ka Bosanac .... Ne citaju to oni tek onako, citajuci pro_Bosanske portale oni na taj nacin se peru iznutra, uce iskrenom patriotizmu, kulturi, o ljubavi pema vlastitoj drzavi, samokriticnosti ... i svega ono sto nema u njihovoj Republici Sumskoj kako ju je nekada nazivo nijhov danasnji Kralj od Laktasa ...

Mujo zabraniti mu ulazak u federaciju

Dodik nikada nije pokusao svesti vas Muslimane na vjersku grupu muslimane, nego upotrebljava pravi naziv. Samo sto ti, Becire, ne znas razliku izmedju m i M. ka Nije tacno, sovinista si ti Becire!

Mujo zabraniti mu ulazak u federaciju

Zabraniti mu ulazak u federaciju

Gost

Svi koji govore o Bosni kao nekoj državi ( koja još država ima visokog predstavnika), o Bosancima, o Bosancima i Hercegovcima, o Bošnjacima, o probosanskim strankama i sličnim tricama i kučinama su 99% muslimani koji su do onomad bili Muslimani. Zašto vam je to uvredljivo. Vrh gluposti vam je muslimane Hercegovine nazivati Bošnjacima a ljudi s Bosnom veze nemaju i mnogi nikada nisu ni prešli Ivan-sedlo.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

SUKO

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Kad tada njega sleduje prdekana. Zato se slizao sa metrom i milimetaraom da klizne u Rusiju.

@Zar ima

Neki Bosnjak pravoslavac ili katolik??!! ka Zar ima Ima ko što ima Srbin Musliman Srbin Katolik i Srbin Pravoslavac. Tako ima i Hrvat Musliman Hrvat Srbin i Hrvat Katolik

@Naramno da ima

.... Sve do kraja 19. stoljeća Bosanski katolici i pravoslavci nisu se nazivali nit tzv.”Hrvatima” nit tzv.”Srbima”, nego Bošnjacima. ka Naravno da ima ... Ma daa. Vidim historiju znaš

Nbs

A bogati sta ste drugo

Gost

A sta si ti Becirovicu, aga koji bi provodio turski zulum. Ne ide to tako.

Istina

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije