Bećirović: "Dodik bi trebao znati da teza o 'mirnom razlazu' predstavlja opasnu iluziju"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na dugi rok svakako jedina opcija.

Ne shvacam zasto se ne razidjemo mirno, kao sto su nekoc uradile Ceska i Slovacka....

Haha

Ala si mu se nagovorijo, oloh te nagradijo

Haha

***

Miki

Dvije istorijske stvari su se desile u BiH u zadnjih 10-15 godina a to su , djelovanjem Bakira i SDA ujedinili u se Srbi i Hrvati u BiH , i jučerašnjim gašenjem bankovnih računa SDSu , desiće se ujedinjenje SDSa i SNSDa. Mrak !

666

Dvije istorijske stvari su se desile u BiH u zadnjih 10-15 godina a to su , djelovanjem Bakira i SDA ujedinili u se Srbi i Hrvati u BiH , i jučerašnjim gašenjem bankovnih računa SDSu , desiće se ujedinjenje SDSa i SNSDa. Mrak ! ka Miki I adze može se s njima ujediniti. Eto ni Čavara nema plaću jer mu je ugašen račun.Vrlo brzo, uskoro neće ni Čović imati račun u banci. Mrak! Ujedinjeni u nevolji SNSD-HDZ-SDS... Oh wait...

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

333

@Na dugi rok A ja nikako ne shvacam kakve veze ima primjer Ceske i Slovacke sa BiH. Idi procitaj koju knjigu, pa se mozda prestanes provaljivati. Stvarno je krajnje vrijeme da vas centrale ili malo apdejtuju ili obrazuju, ili nesto. Obracate se onom stanovnistvu ciji ce glasovi postati nebitni uvodjenjem transparentnih izbora :D.

071

Rumeni veci supljak od Benjamine, ako je to uopste moguce. Ne prdi, nego nesto radi.

Trefzui

Drage bosnje. ; to znaci , ijudi , okanite se sljepoce. Ko vam može oči? Živite kao božija stvorenja.Reis je uzeo za pravo da bude ALLAH . ?! Bog je veći. Amin.

Da li ti uopce znas STO JE TO knjiga....

@Na dugi rok A ja nikako ne shvacam kakve veze ima primjer Ceske i Slovacke sa BiH. Idi procitaj koju knjigu, pa se mozda prestanes provaljivati. Stvarno je krajnje vrijeme da vas centrale ili malo apdejtuju ili obrazuju, ili nesto. Obracate se onom stanovnistvu ciji ce glasovi postati nebitni uvodjenjem transparentnih izbora :D. ka 333

Srb In

Da li je Becirovic zno da je Teza o mirnom razlazu u Jugoslaviji jedna Iluzija?

Sarajlija

Kao, i zi o unitarnoj drzavi preko volje druga dva naroda, okanitecse tih mokrih dnova, islamsku nikada imati necete

/ Najnovije