Bećirović: 'Dejtonski mirovni sporazum nije švedski stol sa kojeg političari mogu uzimati šta žele'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Denise

odrasti vise

Analiticar

Cekaj Rumenko, zar uz pomoc visokih predstavnika decenijama niste urusavali Dejtonski sporazum do te mjere da smo opet na ivici izbijanja sukoba u BiH? I ne pada vam napamet da se vratite u okvire tog sporazuma. Kad kazes da politicari uzimaju sa svedskog stola sta hoce, vjerujem da aludiras na muslimanske politicare. Mile bi da se vrai na izvorni Dejton, ali vama muslimanima ne pada na pamet da vratite urkadeno. Nadali ste se da ce te se na taj nacin lakse docepati cijele BiH, ali rezultat ostaje nepromjenjen: 49% - 23%.

Haha

Političari iz manjeg dijela Federeacije i dalje ne mogu bez stranih skrbnika da ih vode za ručice. Posebne potrebe?

AAA

***

***

***

***

***

AAA

Ma džaba pišeš jadovane fašistički. Pitaj je pa će ti ona reći sve. I onda lajkaj samom sebi degenu besposličarski .... PITAJ JE !

AAA

***

Točno

Zaista daytonski sporazum nije švedski stol da uzimaš što ti odgovara,ali ti i Komšić ne potpisujte cvijanovički da šalje po svijetu za ambasadore koljače sa dna kace.

***

***

***

***

AAA

***

***

***

***

***

adi

***

AAA

***<< Pitaj je DANAS! PITAJ JE!

Brkica

***

/ Najnovije