Irma Baralija nakon glasanja: Ja snosim posljedice za svoje odluke

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ahmet,Bugojno

Pustite hrvate nek vladaju cijelom federacijom,imat cete duplo bolji standard.dje god vladaju bosnjaci(komunisti)tu je jad i bijeda,robovlasnicki sistem.ljudi im rade za sadaku cijeli mjesec,gori su od talibana.

Gost

Prijatelju, ne treba niko nikome puštati a ni nametati vlast. Izbori su dobar način ali mi se čini da naše društvo nije doraslo za to.

Josip iz Ljubuskog

Ma evo velim ti iz srca Ljubuskog da smo mi ustase pogubni za sve. Gori smo od talibana. Gdje smo mi vladali i vladamo uvijek koncentracijskih logora i krvi i svega ruznog, i mrznje i...ma svega zlog. A hocemo i botovi poglupi biti, a sta ti pricam kad znas i sam ;-)

CC

Sta ces Irma zavrsiti zapoceto. Podjelila si BH blok i izdala Mostar slusajuci izdajicu Kojovica !

Slava Storonci

Prisilit ćemo Irmu da glasa za Guzina kao i HDZ, jer je takav dogovor. Čović press. :)

/ Najnovije