Banke zatvaraju račune osobama s američke crne liste, Čavara se žalio Vijeću ministara BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Žali se upravi vodovoda poznati UZP-ovče. Deset Vijeća ministara BiH ne može derogirati američku crnu listu na koju si zasluženo uletio.

BiH

Sta jeee, vi rekoste da ste ponosni sto su vam izrekli sankcije.

Namćor

Bankama, koje bez ikakvog valjanog pravnog osnova zatvaraju račune gradjanima ove države treba oduzeti licencu za rad. Američka crna lista nije nikakav pravni osnov, nego potjernica kaubojske bully države koja reketira po svijetu koga stigne.

Gost_Radio_Sarajeva

Joj podočnjaka, kako će sad da krizira, a još neće imati ni za sunčane cvike.

Ćvarak naš dobri

Dok si mnogima ugrožavao ljudska prava, nije te bilo briga, čak si ismijavao sankcije /čitaj ponižavao SAD/, a sada kukaš k'o damjanov zelenko. Nego papak, uhvati se motike ...

Bosna Bosancima

Šta je sa HDZ, SDA, SNSD,.... ima li odgovornosti ako angažuju crnolistaše #pitamzajarana

marinko Ċarapa

Ċarapa

Kako je ....

... kako jeeeee... cekaj, tek pocinje...

Crnolistas

Sta radi ovaj lik jos na pozicijama i jaslama ovih glupih gradjana?! Davno je trebao biti izbacen iz svake sheme

Kraj vam dolazi

UZP ušljeee..

Haha

Moj prijedlog ovom crnom Marinku, - dođi kod naske u Dublin. Samo moraš prvo u Ireland hambasadu u stožernome i glavnome gradu Bosne i Ercegovine, u Sarajevu pribaviti visu i radnu dozvolu, ali ništa ti na brini, za takovi posao kao što je ***oper dobijaš dozvolu očas!

IVA

KRIMINALCI NISU LJUDI !

Konacno

Bankama, koje bez ikakvog valjanog pravnog osnova zatvaraju račune gradjanima ove države treba oduzeti licencu za rad. Američka crna lista nije nikakav pravni osnov, nego potjernica kaubojske bully države koja reketira po svijetu koga stigne. ka Namćor U ovom slučaju ne reketira koga stigne, reketira dokazanu bandu fašističku, koja je opet navikla da radi sta hoće u BiH. Konačno malo pravde, odatle i kmečanje siledžija jer ne mogu više kako hoće. Hvala Americi!

/ Najnovije