Banjalučka policija se oglasila o večerašnjim protestima: Tvrde da se okupilo 30.000 građana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako Sarajevo nastavi sa ovim igrokazom oko

prebrojavanja listica po N-ti put i mikro-nanoskopske kontrole istih, a sve samo u cilju sapinjanja formiranja vlasti u RS-u i dolaska Dodika na mjesto na koje je legalno izabran, ista bi, po mom skromnom misljenju, trebalo da pocne razmatrati mogucnost otcjepljenja!

Guest

***

R BiH

@ Ako Sarajevo nastavi ……..od kada je to *****cka i genocidno nastrojena „ misao „ skromna??? PS Haj jednom probajte se odcijepit!!!!!

Ase

Po naredjenju...

?

pozivaci na rat, vi ne poznajete osnovne zakone balistike.... Pod kojim kutem letis u nebesa - pod tim te ceka ladna Trebjesa! :) ka Vi, promuslimanski nastrojeni Jesi li provjerio lezajeve na traktoru?

Jes ti osedlao mazgu?

Jesi li provjerio lezajeve na traktoru? ka ?

Jedina istina

Peter Justinov: ”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

/ Najnovije