Banja Luka i Trebinje dali podršku Izraelu

/ Komentari (38)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isti

GENOCIDASI

VI mislite da je ovo utakmica?

Nadate se dolarima ili samo tjerate inat? Pa djecu ubijaju . Ulizice.

chim

Kao i obično, balkanski glupaci samo žele reći i istaći da mrze muslimane, te da se ponose pokušajima progona i pokolja, a i ostvarenim progonima i pokoljima muslimana, a i svoh ostalih, po njima drugačijih i po njihovom gorih od njih, samozvanih Srba. Srba koji sa Srbijom nemaju nikakve veze, jer u istoj toj Srbiji ne žive, nisu se tamo rodili, ne rade u Srbiji niti tamo plaćaju poreze, činjenično, što ih ne čini ne samo nepravilno rečeno Srbima, niti bosanskim Srbima, nego bosanskim pravoslavcima ali eto ..Oni kao Srbi, a neki im to kao aminovali....... Važno je da se opravda i rezonuje višedecenijska mržnja mržnja i ubijanje muslimana s njihove strane, a i ostalih, pa se, eto, s radošću prima i slavi svako ubijanje muslimana bilo gdje u svijetu. Jadna nesvjesnost činjenice da u istoj toj Palestini zajedno s muslimanima živi, opstaje i bori se protiv okupacije Izraela na desetine hiljada kršćana pa i pravoslavaca, s uživanjem se daje „podrška prijateljskom Izraelu“ i likuje „uspjehu“ Izraelske milicije i vojske... Ovako glup može na cijelom ovom svijetu biti samo i jedino Balkanac.....

Moki

Braca po barbarizmu i genocidasi, Srbi i cionisti,hico je zakon i pravda.moj idol

Pike

Podržavam braću Bošnjake da i dalje nastave pružati podršku Hamasu I Hezbolahu. Ne treba Srbima i Hrvatima veća pomoć....

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Robot

Jel to sto su priznali drzavnost Kosova ili iz nekih plicih pobuda? Isto sto se ambasador okupirane Palestine, tzv Izraela u Hrvatskoj zahvaljuje tzv herceg bosni, vjreovatno zato sto se ponose svojom fasistickom povjescu. Pljuc!

Thor

Nadate se dolarima ili samo tjerate inat? Pa djecu ubijaju . Ulizice. ka VI mislite da je ovo utakmica? Djeca i nevini civili ginu na obje strane. Svako ima pravo na svoje misljenje.ne budite glupi i ostrasceni. Sve se ovo desava po planu Gispodara Planete zarad njihovih bolesnih planova na smanjenju stanovnistva na Zemlji.

Guest

samo neka je kontra hahaha boze sacuvaj hahaha

Hak

A kad Biden da podrsku Izraelu, onda tisu, misu. Mozda ce srbe nesto naruziti pa cemo sutiti.

Ovako

Ovako izgleda ta drevna srpska suvetenost i odredjenost za pravdu. Nama ovdje spociravaju "veru za veceru" a uvijek su oni bili "suncokreti".

Safe

I jedni i drugi su braća po napadu na žene i dijecu...

Habuhabuhabu

To što rade genocidaši i genocidaši u pokušaju kod nas nema ni u Srbiji ni u Hrvatskoj. Ali će sve to da završi i u Srbiji i u Hrvatskoj.

Dobrinja xxx

Joj stvarno covjek se ne moze opredjeliti u sta bi vas srbe svrstao. .u budale....poltrone.. zadojene ubice.. zlu krv.. glupane.. ljude koji ne koriste 1% svog mozga... Bogami se trebate zapitati sta je sa vama.. sjesti sami sa sobom obaviti razgovor i zapitati se dokle ce vasa zla krv ici...

.

Svijetljenje po zgradama je maksimalni domet politike i Sarajeva i Banja Luke. A i učinak svih tih "podrški" svaki dan neka nova "podrška") (je jednak učinku tog obojenog svjetla - nikakav! Balkanska posla.

JA1

Dobro je, počeli ste Srbi i Bošnjaci ratovati ovdje zbog Palestine i Izraela. Ljepota, pametno za svaku pohvalu. Ja sranja u Ruandi!

miki

Srbi i Jevreji podelili su istu sudbinu tokom drugog svetskog rata kada je ustaška crna legija Bećira Lokmića punila Kruščicu, Jadovno, Jasenovac... Šta poturadima danas konkretno nije jasno?!

miki

Nije im očito jasno da na ispaljen ih Hamasovih 1250 raketa mora doći vojni odgovor. Možda očekuju da se na hamasov napad Izrael preda?

Maki

Miki, svaka ti je zlatna. Srbi najbolje razumiju Jevreje, a nedavno su ponovo osjetili šta znači islamski i extremistički fašizam .

Sta tebi nije jasno?

Srbi i Jevreji podelili su istu sudbinu tokom drugog svetskog rata kada je ustaška crna legija Bećira Lokmića punila Kruščicu, Jadovno, Jasenovac... Šta poturadima danas konkretno nije jasno?! ka miki . Srpski marionetski nacisticki rezim je sprivodio politiku genocida nad jevrejima bas kao i NDH. Genocidasi tad, genocidasi sad. Vlasi stocari nikad nisu drzali do principa vec se vazda podvlacili pod krilo mocnih. Znaci, poklopi se i ne prdi ovda.

superhik

Fašisti kao Izraelci !

miki

Srbija je bila okupirana svo vreme rata i nije imala marionetski režim kao Hrvatska sa svojim cvećem zla. Natrag u školu rođeni. Opet kada razmislim šta se to može naučiti u školama nazvanom po ustašama?!

mikicioniki

Srbi i Jevreji podelili su istu sudbinu tokom drugog svetskog rata..... Pa jeste, samo sto je Zidova stradalo 7 milijuna, a Srba 70 tisuca u Jasenovcu

miki

U sistemu koncentracionih logora u NDH uključujući i endemsku pojavu logra za decu što je hrvatski specifikum stradalo je mnogo više Srba dok su mada brojčano manji istrebljeni svi jevreji sa te opoganjene teritorije. Pogan koja tim činjenicama mešetari odvaguje i prekršaja na istim je pozicijama svojih zlikovačkih predaka. Stoga ćuti zveri.

barbarossine kite

U Trebinju je ista poruka poslata, a na zidinama starog grada projektovana je zastava Izarela... Cuj projektovana, nepismeni ste i glupi i usrani portal Radio Sa, a znate samo poticati mrznju, mamicu vam fastisticku

Sv. Blaz

miki, perjanica intelektualnih liliputanaca, barbarossin izmecar

vb

Ja glupaka jbt .... pa kakvo je čudo što smo još uvijek ovdje jbt ......

Aha

Naravno da islamistički fundamentalisti, koji su na vlasti u Sarajevu, od '91., podržavaju iste takve , svoju braću po poimanju islama, u Palestini! Srbi su osjetili to isto na svojoj koži, u prošlom ratu.

Jah, u vas vazda pokrivene obje strane

Srbija je bila okupirana svo vreme rata i nije imala marionetski režim kao Hrvatska sa svojim cvećem zla. Natrag u školu rođeni. Opet kada razmislim šta se to može naučiti u školama nazvanom po ustašama?! ka miki . Zati se ni danas ne mozete odluciti da li je Nedic bio heroj ili zlocinac.

miki

Nedićeva vlada narodnog spasa je delimično sprovodila civilnu vlast na teritoriji koja se zvanično zvala okupirana teritorija Srbija. Zločini nedićevaca su jasni i nema načina da se to revidira no u istrebljenju jevreja nacisti su glavni faktor i oni su odvođeni u logore na teritoriju NDH.

miki

Vas zovu a i sami sebe zovete svako malo drugačije. Nekako je najtačnije taj izraz koji vas je začeo kao posebnu grupu. Poture je za razliku od svih vaših imena ostalo kroz vekove ;)

miki

Sledeći put kada se sastanete u nekom hotelu sa namerom da stvarate naciju toplo vam predlažem ovo ime kao jedino i najstarije koje baštinite.

Uh, ja smora

Satranmi se komso dok objasni silne vjekovne vlaske moralne akrobacije. Nije lahko biti cuko a predstavljat se vukom. Nego odmori malo, idi masi izraelskom zastavom da im zahvalis za priznanje kosova dok ne nadjes drugu nogu uz koju ces pristat.

Komso

To sto ti o nama pises su price iz vase historije (mita). Ovo se odigrava pred tvojim ocima.

miki

Ono što sam ja svojim očima za moga veka vidio o vama govori lošije od istorije. Beslovesna fanatizovana mržnja, podložnost okupatoru, laž kao dogma koja se preliva i menja po potrebi, licemerje najgore vrste....

miki

Vama se vlada kao stokom. Okupljaju vas i vode strahom i to ne strahom od drugih već od svojih. Svilen gajtan za svaki disonantan ton o grupi osamljenih taoca. Vi niste društvo u klasičnom smislu vi ste strahom organizovana gomila taoca. A taoci ste uvek nove planetarne napasti koja u vašim čobanima nalazi partnere.

Uh, tezak ti je hal

Vidim, dobio si verbalnu dijareju.Nego da te tvoj komsija za ruku provede kroz cinjenice, ovo sto kazem pred ocima. Izrael prizna Republiku Kosovo, a vi kazete "uspjesni pregovori". Izrael na vojskom istjeruje ljude iz "vjekovnih ognjista" kako bi to vi rekli. Pa Izrael nesrazmjernom silom rusi zgrade i ubija ljude, od kojih je cetvrtina djece, znas ono ko u Jasenovcu, a vi pokazete njihovu zastavu. Kontas me. Je l ovo lici na vuka il na cuku?

miki

Ništa ti o Jasenovcu ne znaš komšo ali zna ti dedo koji je svedok odvođenja Srba i Jevreja u isti. Turska furda zvana ustaška crna legija predvođena Bećirom Lokmićem oterala je 12.000 sarajevskih jevreja u Jasenovac. Isti turski psi i sada laju ali mogu samo nemo posmatrati kako im zlikovštvo više ne prolazi. Nego "vukovi" zbiste mi se nešto po mahalama ;)

/ Najnovije