Banja Luka blokirana, Trg Krajine premali za sve: Ostajemo ovdje Milorade

Radiosarajevo.ba
Banja Luka blokirana, Trg Krajine premali za sve: Ostajemo ovdje Milorade
Foto: Slobodan Vasković / Trg Krajine u Banjoj Luci
U Banjoj Luci danas je zakazan skup građana okupljenih u grupi "Pravda za Davida", koji traže istinu i pravdu u slučaju ubijenog Davida Dragičevića.

Uprkos brojnim opstrukcijama policije Republike Srpske koja je na svim entitetskim linijama napravila blokade i zaustavlja autobuse s građanima koji žele doći u Banja Luku.

"Građani konstantno pristižu, a na Trgu Krajine već je više hiljada stanovnika. Mjesta ispred Robne kuće Boska na Trgu Krajine više praktično nema, a građani u kolonama dolaze", rekla je reporterka Televizije BN iz Banja Luke.

Zbog velikog odziva građana kompletna Banja Luka je praktično u blokadi. Prisutnim građanima kratko se obratila majka Davida Dragičevića.

"Skup neće početi dok ne dođu svi koji su se zaputili prema Banja Luci. Čekamo. Ostajemo ovdje Milorade. Bolje vam je da puštate ljude, čekamo do nedjelje, imamo vremena, mi smo neradnici", rekla je Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije