Bakir Nakaš: Na "novim Vracama" bi se mogao naći i Čiča Draža Mihailović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

I K O N A!!!

JA1

E jes nam ga alija potpisao, svaka mu cast. Na svakom koraku problem.

chim

jes jbmga futava

Istina

Nije fundamentalista Alija kriv. Vi ste zaboravili, ili vam je neko slagao, ali vi niste ništa ni imali, tako da ste , u stvari, na konju. Dobili ste mnogo više od onog što ste zaslužili!

Istina

Spomenik na Vracama podižemo jer Srbima nije dozvoljeno da podignu spomenik na Kazanima, u Dobrovoljačkoj i Velikom parku. Zasto je ovo bosnjama skandalozno? Zasto vi multi-kulti i tolerantne bosnje niste sami postavili spomenike nastradilim srbima na kazanima i drugim mjestima, vasim komsijama koji su bili pod opsadom kao i vi, a koji su pobijeni ko stoka samo zato sto su srbi? Je li to cuveni komsiluk koji stalno promovisete? Zasto nijedan vas intelektualac nije digao glas ili reziseri snimili film o tome ili napravili bar izlozbu o tome? Kad necete vi, ima ko hoce, oni koji su prezivjeli. I oni to dizu na svojoj teritoriji, sta vas boli sta ce oni tamo staviti, vi ionako imate imena ulica i skola po busuladzicu i ostalim fasistima, ali vam to ne smeta, mrs stoko talibanska.

@ja1

E jes nam ga alija potpisao, svaka mu cast. Na svakom koraku problem. Da vam nije potpisao mogli bi samo sanjati zeljin stadion, a kamoli vraca, jer je 75% teritorije danasnjeg kantona sarajevo bilo srpsko prije dejtona. Toliko je vasa kukavicka armija uspjela da deblokira sarajevo, ni pedlja nije pomjerila liniju ni uz svu podrsku nato aviona 1995. koji su bacali osiromaseni uranij na srbe, sve ste dobili bez borbe, a srbi su morali napustiti to sto su za citavo vrijeme rata odbranili. Jos jedna velika nepravda je sto je postojeci spomen park pripao bosnjama, jer svi znamo da su srbi najveci antifasisti i da je tamo ubjedljivo najvise srpskih imena, a bosnje su najmanje bili zastupljeni u partizanima sa maksimalno 3%, sto je nivo statisticke greske.

Mars stoko bogozderna

Spomenik na Vracama podižemo jer Srbima nije dozvoljeno da podignu spomenik na Kazanima, u Dobrovoljačkoj i Velikom parku. Zasto je ovo bosnjama skandalozno? Zasto vi multi-kulti i tolerantne bosnje niste sami postavili spomenike nastradilim srbima na kazanima i drugim mjestima, vasim komsijama koji su bili pod opsadom kao i vi, a koji su pobijeni ko stoka samo zato sto su srbi? Je li to cuveni komsiluk koji stalno promovisete? Zasto nijedan vas intelektualac nije digao glas ili reziseri snimili film o tome ili napravili bar izlozbu o tome? Kad necete vi, ima ko hoce, oni koji su prezivjeli. I oni to dizu na svojoj teritoriji, sta vas boli sta ce oni tamo staviti, vi ionako imate imena ulica i skola po busuladzicu i ostalim fasistima, ali vam to ne smeta, mrs stoko talibanska. ka Istina<< Dobices spomenik kad Jad Vashem napravi postavku patnja njemackih vojnika u 2. svjetskom ratu. Do tada mars pasce bogozderno kristofasisticko.

/ Najnovije