Bakir Izetbegović za Tanjug: Ne postoji izvorni Dejton, to je Dodikova fikcija

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Trebo si ostat kod svog genijalca u turskoj babo te u amanet ostavio erdoganu lopove

AsAsova

Ne postoji ni sebijina diploma, fadilov obraz... Ne postoji ni porijeklo tvog bogatstva.. dodik ti je brat rodjeni, ista ste go*na.. LOPOVE !!!

OHR na kisiku

Konvertit Zivokovic je ludji nego sto sam mislio. Koje jacanje drzave kad ti ugnjetavas decenijama ostala dva naroda.

Alija je mislio jedno ujutru,drugo u podne a navecer trece

Ne vrijedite pisljivog boba, kraj je blizu za Bookira, Sveubiju, Fadilja Malinou, Sejdu Pjanu, Iserku Hurmu i Osmicu. Naaarod znooa

Guest

Guest Dosta vise i vas trojice lopova ostavite gradjane da ozive bez vas.

Bosnia never existed as a country and is an artificial creation

Islamizirani Srbi, naucite konacno nesta o istoriji: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

Dobar pravo

Konacno naucio kako i sta da prica! Direktno bez umotavanja! Svaka je na mjestu!!!

suljaga

A sta imas pricat' sa prekodrinskim?

Bosna Srebrena

Islamizirani Srbi, naucite konacno nesta o istoriji: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj ka Bosnia never existed as a country and is an artificial creation Osmanlijske sluge pomirite se da ste ovdje u prolazu. Vasi geni su miks Turski i Indijski gena, zato i imate taj karakter-slazi, prevari, opljackaj, ubij. Amoralnost je vasa dika. Mi smo na svome bili i bicemo Madari su duze u Evropi (oni su od 9 stoljeca ) od vas, pomirite se da ste doslje.

Aa

STA DODO ZNA STA JE IZVORNI DEJTON.

/ Najnovije