Bakir Izetbegović: U ratu sam bio na liniji. I iza linije

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Jasta si uhljupe,metno te babo u trezor ko pecat da sjedis dok ne prodje podjela a onda si izasao da ti dodijeli pasaluk na svih 24%.

Erdo

Sramota i uvreda, pljuje nam u lice lik...

Guest

Ljudsko smeće, lažljivac i manipulator.Višeje on i njegova stranka učinila zla nasoj domovini nego AGRESORI.

Bosanac

Lopov lazov vjeruju mu samo ovi iz sdha stranke

Šaja

Nisi isprobao muriju, a isprobaćeš debilu, u tome je jedina razlika između tebe i ćaće ti. On je bar znao šta znači zatvor pa je imao ko i malo mjere, ali ti i tvoja pohepa ne znate za taj osjeća. Ali polako, naučićeš i ti .....Zlo raditi a Bogu se moliti, ne ide nikako....samo polako lopovčino primitivna, samo lagano ....

Riđe smeće

OVO je (ne)čovjek zbog kojeg se stidim reći da sam Bošnja, Bosanac ili musliman! FUJ!

ha ha ha

Smradu jedan, ti na liniji bio? Pa kako te nije stid, jado jadni..

Jai i sta sad

Bake el komando,komančeros od bošnjačeros.

lol

Ima li neki saborac da potvrdi ili si bio kad nikog nema?

BiH

Ima li neki saborac da potvrdi ili si bio kad nikog nema? ka lol Ko ce bolan potvrditi mogu potvrditi samo da je bio u trezoru. Neka ga je stid i sram svih koji dadose zivote za BiH

dP

Molio bih prisutne da ne vrijeđaju predstavnika Bošnjaka. Sram da vas bude.

NN

Ma sram te bilo nikogoviću. Jel te stid šehida i poginulih boraca??

Car

Bolje je biti iza linije nego da je ratni zlocinac I'll UZP

Senka

Pa svi znamo da je rat sproveo u Zagrebu...i on i gospođa supruga.

Guest

Mozda si bio u ratu na liniji. Ali ta je linija bila na stolu u bijelom prahu, pa si je povukao u svoju surlu, dok su životi nestali za ovu drzavu. Goni se u 100 p.m. više!!! Dosta vas je i vase rasturajuce politike za ovu drzavu.

Asabo

Ma pustite coeka, on to konto na liniju sto mu babo nacrto a koju ne smije prec sem kad ga nacera u halu. Pa i to je linija!

Gost!

Otkud njemu i SDA pravo da govori u ime svih Bošnjaka?

BakirTrezoraš

Zubima klao četnike

Bosnjak

Da bio ditektno ukljucen uz rah Aliju u odbranu RBIH od prvog dana. Clan beretki , Patriotske lige. Nabavio uniforme i dosta mts za ARBIH. Ako neko od ovih Bosnjaka lajavacakoji su nasilno mobilisani 1993 ili su pobjegli pa sada , "pametuju", misli da sin predsjdnika drzave nije trebao biti sekratar presjednika i logisticar ARBIH 500 metara od prve linije , vec rat provesti u rovu, neka nadje jednog (1) sina presjednika ili politicara u ex Yu; Slobinog , Radovanovog, Tudjmanovog ili sl da su bili na liniji u rovu?

/ Najnovije