Bakir Izetbegović u Istanbulu: Posjetio i postrojenja gdje se proizvode dronovi Bayraktar

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

babin trezoraš

Kako je oduvijek bio hrabar, pošten i požrtvovan za svoju BiH, i ovdje će, vjerujem, dokazati svoj patriotizam i srčanost i obezbijediti Bosni par stotina ovih dronova. Garant ...... Još kad zagrne onaj kaput ili sako ...ma jooooj ljubi ga amidžinica, isti babo, sunce ga ogrijalo ...... a sad će zbog ove slike još jedno 12 onih krezavih degenerik aglasat za njega.... da ON OPET sad laže, petlja, krade, oholi se, namješta politička ubistva, šurkuje sa BIA-om i puzi pred onom aspidom svojom....Mashallah, Mashallah ....

prebrojali smo se!!

propali babin prestolonasljednik boakr opet prijeti probosTanskim džihadom. sve za islam i muslimansku braću! borac sa žuči i bubrega glanca uniformu i vježba urlik lalahu keber, tekbir... bosTanci čvrsto na kursu neoosmanlijskog džihada u prednacrtu... prebrojali se ali i prebacili se, reisa i olaham. ameri sve prate i snimaju razgovore... ;-)

KOLIKO JE SAMO

Ovo žuto smeće ovoj djeci života ukralo, otelo i obogaljilo na sve moguće načine broja nema. Jedan od najvećih razloga zašto djeca odavde odlaze, i treba da odlaze, dok su god ovi smećari živi i svaki njihov izdanak. Izetbegovići su nanijeli više štete Bosni nego i Turci, Austrijanci i Eugen Savojski zajedno! Fuj!! FUUUJ!!! Uslikalo se ono, hej !

Nije ovaj šugo Bosna degenu

propali babin prestolonasljednik boakr opet prijeti probosTanskim džihadom. sve za islam i muslimansku braću! borac sa žuči i bubrega glanca uniformu i vježba urlik lalahu keber, tekbir... bosTanci čvrsto na kursu neoosmanlijskog džihada u prednacrtu... prebrojali se ali i prebacili se, reisa i olaham. ameri sve prate i snimaju razgovore... ;-) ka prebrojali smo se!! _Aj ti ne brabonjaj, eto oni tvoji su kao bolji. Genocidni lažovski djecoubice, ništa drugo. AL štaš, stid je jedini osjećaj koji vi fabrički ne posjedujete, džaba je pričat onome koji je u stanju slagati samog sebe...... samo 7.62 u lobanju i vozdra .... i NATO bombice na Tari****jske glavice i mirni kerovi, mirni!

TO sve de za Rusju

do se serbija sunca u istanbolu

Dajgle vazala

Turska obilježja na Gaziji Trezor-efendiji- ništa BiH! A i zašto bi, kad mu je Babuka prodao i izdao Republiku, a BiH baš ko babovinu ostavio u amanet potomku kolonijalista i diktatoru Erdoganu. I živi sirotinjski- na Poljinama, kao i sva penzionerska sirotinja raja. Još sad, kad Sultanija Bez Diplome krene primat 20 milja mjesečno kao direktorica poliklinike New Life- od sadake će preživljavati!

Dosta nam je jedan

Helezdron Zukanpaglu

Asker

**** vas on ,a vi njega koga to interesuje ide na faktor i stav. Sta ce on ovde na normalnom portalu. Ukidam vas

Bakir

***

Ne pijem dok Paja vozi

propali babin prestolonasljednik boakr opet prijeti probosTanskim džihadom. sve za islam i muslimansku braću! borac sa žuči i bubrega glanca uniformu i vježba urlik lalahu keber, tekbir... bosTanci čvrsto na kursu neoosmanlijskog džihada u prednacrtu... prebrojali se ali i prebacili se, reisa i olaham. ameri sve prate i snimaju razgovore... ;-) ka prebrojali smo se!! A kamen u žuči ovaj borac sa žuči i takvi ko i on su veliki ratnici i u pripremama su. Oni su udaljeni samo 2000 km

Ask

Sta vam je novinari, otišao Bakir po igracku aviona mora se zabavljati necim.

U kom ...

... svojstvu je isao? Ko mu je dao mandat da u nase ime razgovara o saradnji?

Bosanac

***

Hahaha

Koga zanima gdje ovaj nebitni lik ide u privatnu posjetu, vi novinari svasta objavite. Ali eto smijesna je slika jer je zamislio da je pilot iz Top Guna a iza bespilotna letjelica...e moj Bake! Hahaha

Ko o cemu

Ko o cemu, muslimani o ratu.

Hamo, ba, divi mu

vušegla, gluho bilo!

Mostarski aerodrom postao baza

aviokompanije Sky Alps: Uvodi se osam novih linija! - - - - tako i priliči STOLNOM HRVATSKOM GRADU! i katoličkim vjernicima koji hrle da se mole našoj GOSPI u NAŠE HRVATSKO I KATOLIČKO MEĐUGORJE! mi im uvijek prisnažimo da ne idu u kalifat jer tamo nema vode, nema mozga, gumeni, lojavi ćevapi, raja stoka, ... arabizirana po turad, BOŽE SAČUVAJ! oni nas uredno poslušaju i još izmole očenaš za spas šejtanske lafoduše jadnog pot ureta.

/ Najnovije