Bakir Izetbegović: Tužilaštvo će zataškati aferu "Ikona"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Si

Zataskace i "Respiratore"!!! Prodaces ti drzavu da bi spasio svoju gospodju!

071

Zajedno ste sebi imenovali i postavljali tužioce i sudije, i svo vrijeme ste u talu. Kao što će zataškati aferu ikona, tužilaštvo zataškava i sav vaš kriminal i korupciju. Ni oko respiratora ne bi bilo optužnice da građani nisu bili spremni da vas rastrgaju zubima. I svejedeno, svi očekujemo da se kao kod Čovića izgube dokumenti u sto metara, ili da kao Čaušević sa 2 milijarde KM ukradenog novca (u ovom slučaju 10 miliona) išetaju sa suda. Ti fakat pao sa neke druge planete, pa misliš mi blesavi? Pozdravio te Kreštalica. I uzgred, gdje su vakcine i kada počinje repatrijacija ilegalnih imigranata u Pakistan?

Dule

Zuti, evo sta ti je Eric Nelson danas izjavio - Dejtonski sporazum treba mijenjati lokalno i koncenzusom. Nista od gradjanske BiH u kojoj ce muslimani da kroje sudbinu Srbima i Hrvatima. Nemoj vise ovaj napaceni narod da smaras pokusavajuci da napravis islamsku drzavu. Bije ti to ni babi Aliji poslo za rukom, pa nece ni tebi vjeruj mi. Ostavio ti je u amanet 4 kantona, i poklopi se.

chim

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

AB

Zataskalo je tuzilastvo i mnogo vece srpsko-hrvatske afere u BiH od ikone i u parama i svakako . Nadam se da ce osobe zaposlene u tuzilastvu jednog dana sjediti na optuzenickoj stolici !

i

Ja i!?

Hahaha

Otkad se to vi bosnje razumijete u pravoslane ikone, osim ako nemate na tavanu po jednu takvu od pradede, koji je prodao vjeru za veceru? Haha bosnje se pokusavaju oprati od svjetskog diplomatskog gafa, molite boga da vam putin ne zavrne plin, fukaro talibanska.

Muki

Bakiru stalo do ikone. Da se nije odlucio vratiti vjeri svojih pradjedova?

Ratnik

Uz Bakira Sultana našeg ponosnog i gladan ako treba.

-.-

umrli daBogda i ti i Sda

chim

umrli daBogda i ti i Sda ka -.- - pridružujem se čestitkama i željama...

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

Ukidanje entiteta rs je neminovnost!

Sss

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka chim Ti si protivnik drzave BIH, ALI CE ONA POSTOJATI...

uvijek je i postojala!

Chim: Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

chim

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka chim Radi li ti mama još u UNPROFOR-ovoj kantini Čedo?

Tata Chimowski!

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu! ka chim * "Čedomir Škobo, učenik VII razreda OŠ “Sveti Sava” iz Istočnog Novog Sarajeva, i Darko Vukadin, učenik II razreda SŠ “28. juni”, dobitnici su nagrada na Literarnom konkursu povodom obilježavanja Dana Republike Srpske 2017. godine. Škobo je osvojio prvu nagradu u kategoriji literarnih radova učenika osnovnih škola iz cijele Republike Srpske. Na konkurs je pristiglo 552 učeničkih literarnih radova iz 153 osnovne škole. U kategoriji literarnih radova učenika srednjih škola, drugo mjesto osvojio je rad Darka Vukadina, učenika II razreda JU SŠ “28. juni”. U ovoj kategoriji pristiglo je 140 radova iz 54 srednje škole. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, organizovao je danas prijem za nagrađene učenike, sportiste, studente, kao i delegacije kulturnih i naučnih radnika i predstavnika izdavača iz Republike Srpske, te Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske." --- I haj sve bi to i bilo normalno, jbt ga, da mali Čedo nije tamnoput kao Denzel Washington...... mama radila u kantini pa joj se Čedo malo.....hm...omakao..... a tata "nadaren" s 25 cm friško iz Tanzanije doletio, da nam u BiH on pokaže kako treba živjeti......i eto, ljubav se rodi između mame Milijane i tate Kunta Kinte-a .....jbg...ali nažalost, otkad Tata ode nazad u Tanzaniju i niked se više ne vrati, Čedo jadan isfrustriran samo sjedi i piše komentare u nekom mračnom budžaku, zamagljenih cvika i mrzi sve što nije srpsko….. I mašta da i on jednom izbijeli kožu ko Michael Jackson, pa da konačno i on izgleda ko pravi srbin……a ko zna…daleko je medicina dogurala…ima vremena….jelde Čedo, a?

Dem borac

Jedva disem od gladi i neimastine,imas li bar jedan respirator za mene da imam bar zraka.Bugojno.

071

@Si=071=Dule=chim...Samo nastavite tako iz centrale, zahvaljujem vam se na doprinosu naporima svih normalnih ljudi da kriminalce skinemo sa vlasti. I možete vi davati koliko hoćete minusa, kao i pred lokalne izbore, ali nema tog ćilima ispod kog se može zgurati vaše smeće. I da, ponoviću, niko nije naivan. Svi znamo da SDA, HDZ, SNSD i SBB već godinama i na osnovu uzajamnog dogovora postavljaju svoje kadrove u pravosuđe i da štite kriminal jedni drugih. Svako iole informiran zna koji kadar u pravosuđu je čiji i koji kriminal zataškava. Pozdravio vas Kreštalica. Sve ostalo su priče za djecu, a ona su ugavnom već otišla da rade u inostranstvo.

/ Najnovije