Bakir Izetbegović o izjavi Kenele Zuko: 'Kada konkurencija nema šta prigovoriti SDA'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ono naše

Pretjerivanje…. Pogrešila i idemo dalje ba !

Pipi

Mrssss Keru

Sarajlija

****la ti ona ***** sugavu, lopovsku, smece podrumasko treba tebe prvog ubiti, ****o sugavo

IKS

Umri pacove!

Haha

I asfaltirao si im kozji put i napravio džamiju da mogu alahati, a oni ovako Kookire!? Odmah nogom uglavu.

Tacno

Tako,Bez ikakvog prigovora samo nastavite onako ko I prije

Kad vidim ovog mekinjasa

Sad bi se spremio i krenuo sa imigrantima

NIKAD VISE DRUGI OSIM SDA,sarajevski Trojaneri!!!

Samo i samo SDA,od sada pa nadalje!Dosad su me navukli drugi dosta puta, nema vise!Bosnjaku nikad nije bilo gore a uz SDA ovako lose nikada nije bilo.Montiraju dusmani SDA zadnjih 20 godina.Cim dusmani frkcu na SDA,znaci da je najbolja Bosnjaku!

NIKAD VISE DRUGI OSIM SDA,sarajevski Trojaneri!!!

Mrssss Keru ka Pipi jebbo ti ker tek okoceno *****e kmetino...

Enes

****la ti ona ***** sugavu, lopovsku, smece podrumasko treba tebe prvog ubiti, ****o sugavo ka Sarajlija Cuj koppileta Trojkaskog..garant napolitanka,pseto kao tebe treba ubiti,mrtve ti jebbo svoje!

pih

Samo i samo SDA,od sada pa nadalje!Dosad su me navukli drugi dosta puta, nema vise!Bosnjaku nikad nije bilo gore a uz SDA ovako lose nikada nije bilo.Montiraju dusmani SDA zadnjih 20 godina.Cim dusmani frkcu na SDA,znaci da je najbolja Bosnjaku! ka NIKAD VISE DRUGI OSIM SDA,sarajevski Trojaneri!!! Frkcite vi u Ilijasu i Hotonju do ujutro, bagro zelena...znamo da bi ridje vanago u sef opet najradije i opcinu centar.

Enes

I asfaltirao si im kozji put i napravio džamiju da mogu alahati, a oni ovako Kookire!? Odmah nogom uglavu. ka Haha KOPPILLE KMMETTOVSKO,TI I DALJE PRIJETOS UBISTVOM???KRUNICU TI JEBBBEM!

Enes

Sad bi se spremio i krenuo sa imigrantima ka Kad vidim ovog mekinjasa Jebbbo ti mekinjas kooppille u kolijevci!

Haha

KOPPILLE KMMETTOVSKO,TI I DALJE PRIJETOS UBISTVOM???KRUNICU TI JEBBBEM! ka Enes Goveđi gulašu, smiri se. Nisi u džamiji!

Preminuo je slikar Munir Vejzović

Preminuo je slikar Munir Vejzović: Hrvatska likovna scena izgubila jednu od legendi - 30. rujna 2024. u 16:21 - Hrvatska likovna scena danas je dočekala iznimno tužnu vijest. U Zagrebu je u 80. godini života preminuo slikar, kipar i grafičar Munir Vejzović, koji je našu kulturu obogaćivao posljednjih pola stoljeća. Od sredine 70-ih godina prošlog stoljeća Munir je djelovao kao istaknuti likovni umjetnik. Njegov bogat opus bio je cijenjen od strane brojne publike i kritičara, a u srcu njegovog stvaralaštva najčešće su se nalazile vedute Zagreba.

ja1

samo da napisem da se, ovaj sto sve komentarise a koji je nekad davno koristio naziv zvaljo, potpisuje u moje ime i ostavlja komentare

Ask

Pa ovaj da ima obraza trebo je bit u misijoj rupi, a ne svaki dan da se oglasava.

Zatvorski radnik

Znali se kada ce travarka Sebija u Vojkovice?

user1651184878

Pa ovaj da ima obraza trebo je bit u misijoj rupi, a ne svaki dan da se oglasava. ka Ask obicni je to jadni kukavni bijednik sto prodade zrtve Srebrenice Srbiji i ima obraza tamo ici. Bijedno.

user1651184878

Rajvosa je Rajvosa i pripada samo Sarajlijama a tebi i ovim sto si nabrojao izuzev ovih sto su rodjeni u njemu,niti pripada niti ce IKAD pripadati. Rajvosa je misaona imenica za tebe i kamo srece da nikad u njega nisi dosao.

/ Najnovije