Bakir Izetbegović se konačno oglasio o reviziji presude BiH protiv Srbije

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Otkako je preuzeo SDA odnosi izmedju Bosnjaka, Srba i nas su otisli niz vodu. Covjek nema kapacitet i tocka

Panzer

Od kako je instalirao sejdu Komšića odnosi sa Hrvatskom i bosanskim Hrvatima na najgorem nivou.Bošnje nigdje više nemaju prijatelje.I Erdogan ih otpepo.Ulažu kapital u Srbiju a šalju selame vamo.

Objektivan i nepristran

E moj Kirbas... Koliko godina je tvoja stranka bila na vlasti na svim nivoima, od opcinskog do federalnog? I sta ste konkretnog uradili. NISTA. Maksimalni domet sijanje medjunacionalne i medjukonfesionalne mrznje, kako biste imali vas raison d'être, te ovakvi "projekti" kao tuzba protiv Srbije.... Da ste znali obnovit industriju, privuc investicije, utrostrucit BDP kamoli lijepe srece, bila bi nebitna ta tuzba protiv Srbije! Ali ne, vi i ne znate nista drugo doli nudit narodu ovakvo nesto... Od investicija vi znate flertovat sa sumnjivim arapskim kompanijama koje puno obecavaju, a JAAAKO malo naprave (Buroj Ozone npr.??), te Turcima kojima bi gusce dali, a zauzvrat ne znate nista isposlovat... I ono najcrnje, moj Kirbas, ti i tvoja SDA ste najveci faktori razjedinjenja BiH! Ako ikad propadne, to ce biti iskljucivo vasa krivica!

Uff

lijepo si to sve zapakova ali...

Black

Dva zivota su potrebna, samo da se nabroje tvoje LAZI!! Jos dva su potrebna da se nabroje pljacke, afere, korupcija i ko zna kakva sve sranja koja nam je donijela tvoja SDA. Unistili ste SVE sto ste dohvatili, unazadili nas za milion godina, zavadili dva oka u glavi!!! Ne postoji rijec koja vas opisuje, i vi morate odgovarati za svoja nedjela!!!

Streljanje

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Hercegovac u Bosni

U pravu je ,nije on kriv, krivi smo mi ,sto smo ga pustili.Doci će vrijeme da se valorizuje vaše “djelo”, objektivno. Politika po principu piskila bi, kakila bi, javno za cjelovitu a tajno radi sve za bliskoistočni rezervat ,sa ovlaštenjima kao bin Selman.To je vaša vizija.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Kad pročitam ovolike spinove u komentarima, lajkove i kvislinške uzp podvale, počnem razmišljati da Bakir i nije loš a na kraju krajeva kad god Dino počne pričati o kriminalu u SDA ja se samo pitam a šta je čitavo vrijeme radio u toj stranci kad je znao za lopovluk. Što kaže Avdo Avdić od SDA je gori samo otpad od SDA!

Hodak

Lijepe riječi su ukras!

A-ha

Baš je jak bio "ekspertni" tim: od gotovine napravili veresiju"! Ud bezbroj jasnih dokaza izgubili proces! Ovdje ne smije biti kraj vođenja postupaka na svim instancama svjetskim za dostizanje pravde i repa racija! Previše je nedužne krvi proliveno i niko nema pravo da odustane od pravne i političke borbe! Greška je i u tome što su dozvolili da se napadnuti smatra stranom u sukobu, a ne isključivo žrtvom brutalne agresije sa više strana!!!

Gulliverus

Sumnjam ja da su ovi iz SDA ikad pročitali taj čuveni izvještaj, a po nedavnom priznanju Trompove nije ni ona, a od cijele grupe autora samo jedan pročitao svih 6000 strana. A Bakir nije ništa kvalitetno uradio niti je htio da se ta revizija sprovede, odnosno mislim da nije ni znao kako, a čuveni mu pravnici pojma nisu imali...Dogovoreno sve za svoj mali atar, begovat!!

Hmmm

Ne rece zasto ambasadorica nije ulozila zahtjev za revizijom? I ako jeste, zasto ju je povukao?

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Dzeni

Kad pročitam ovolike spinove u komentarima, lajkove i kvislinške uzp podvale, počnem razmišljati da Bakir i nije loš a na kraju krajeva kad god Dino počne pričati o kriminalu u SDA ja se samo pitam a šta je čitavo vrijeme radio u toj stranci kad je znao za lopovluk. Što kaže Avdo Avdić od SDA je gori samo otpad od SDA! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ A ja, evo citam kako Bakir kaze da je necija diploma sumnjiva i ne mogu sebi da dodjem od nivoa bezobrazluka.

Tetovo

E JADO JADNI SVE SI MOGO NAPRAVIT A NISI NIŠTA NEGO OPET U SEF I DA NEKO BACI KLJUČ JADO JADNI IMO SI HRVATE KAO PRIJATELJE NISI NIŠTA URADIO SAD IMAŠ I SRBE I HRVATE ZA NEĆU REĆ NEPRIJATELJE JEBO TE ERDOGAN A TI NJEGA ŠTA ON MOŽE POMOĆ NIŠTA JADO JADNI OSIM TEBI A OVOM NARODU NIŠTA TI IMAŠ KUĆE PO TURSKOJ HRVATSKOJ ITD A NAROD KO *** MAJMUNE LOPOVSKI

Tatar

Ne s*ri Bake znaš da su to nebulozne kao sumnjiva diploma Konakovica.Pa ti bar nemoj o tome Ti čitav život provede sa falsifikatom

IZETBEGOVIĆ NIKAD NIJE IZDO!

tako mi velikog alaha, izdo je doseljeni srbijanac i lažni begović,... ŽIVKOVIĆ!

Salkan

Neće se krmak Zahiragić pitati ni za suhu šljivu

/ Najnovije