Bakir Izetbegović: "Poštujem zanat, ali nama električar vodi Ministarstvo vanjskih poslova"

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jahhh

Haj ti u hanume ti provjeri zanat…***

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Q we errttzuio

Odlazite teroristi,lopovi i lazovi oholi.

A koga ti branis?

Haj ti u hanume ti provjeri zanat…hohstapleru ridjobradi! ka Jahhh Pogađa te istina, posro! Baš nije tačno za ove hoštaplere?! Bolestan si od mržnje prema SDA.

Bravo Dino!

I Tito je bio bravar!…

A nama KURBAN vodi najvecu stranku.

..........

Šaka Zulu

Recimo da sda nije rastjerala i intelektualce i poštene ljude kao Zebija doktore i da se radilo na jačanju države a ne pojedinaca i Konaković i Ademović bi bili na istoj strani!

Depo

I bivsa ministarka Bisera je do rata radila na Hayat tv, pa postala diplomata u Zagrebu a Ahmed Svrakic joj bio vozac, pa zavrsila u Australiji lijevi fax,i lagano cekala kraj rata

",;""??;"' b .

Ako bude imalo pravde sda ce napunit zatvore svojim lopovima i prevarantima,a zena bi ti trebala prva zavrsit u zatvoru,zbog laziranja diplome,obavljanja odgovornog posla bez diplome i znanja,uvođenja sumnjivih respiratora u bolnicu i toliko umrlih je veoma sumnjivo.ovo si vam šitski teroristi zadnji trzaji,dolazi pravda.

Gh

A tvoja nesposobna zena bez diplome vodi kcus. On bar ima diploma, a tvoja zena nema ***

Role

Kada je mogao Delimustafić krimos voditi MUP R.BiH početkom devedesetih i kda je mogao Osmiaca bez škole voditi OSA-u može i električar Min. vanjskih poslova.

Baba Vanga

***

Toto

A valjo je za premijera kad je bio kod tebe? ***

Novinar

Poštujemo i mi siromaštvo al nama cerka siromaha pravi milionske svadbe .....

crnogorka građević-seka bez diplome vodi bolnicu

Bakir Izetbegović: "SDA je u stanju da riješi svaki problem" hahahahahahahahaha

ja,... iiiiiiiii?

ja,... iiiiiiiii?

Bake

Šahista sa Kalemegdana bez ideje, vizije i misije. Na žalost

Jadna majko

Svi su losi samo je on odlican

Mostar

Zavadio muslimane sa svima, a donio 0 koristi

Guest

a osmica mu je stručan ... jest al u k.. .licemjer

nasvasta

Magarac jedan.

Tuner

Sta ti je osmica? Sta ti je gospodja?

Zlatna kasiko SCC

Ja kao elektricar napustio BiH zbog tebe i tvojih ahbaba iz sda. koliko vidim cujem iz istog razloga napustaju i ostali elektricari i mnogobrojni kvalifikovani radnici i iz druge struke ...

boooooooookreeteenu

luuuuuuzeeeeeerrrrruuuuuuuuuuu

bjiednici

kolicina vaseg kukanja je prevazisla svaki dobar ukus

/ Najnovije