Bakir Izetbegović: Bosna je naša kuća i mi ćemo je odbraniti i sačuvati

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Saćuvati je mogu pametne školovane glave,a nikako oni zbog fotelje što se lažno predstavljaju pribavljajući diplome iz štamparija koje su osmišljene da Bošnjake svedu na polupismeno pleme,a koje masovno preferira SDA ASDA SBB vi ste saućesnici u uništenju Bošnjakazajedno sa ćetnicima i ustašama.

moke

Jel vi stvarno mislite da cete nekog privuci konstantnim bakirovim verbalnim povracotinama? Bakir se mrzi, on je bespovratno omrazen.

Nisam@Robot

Al ste se i nakrali za tih 31 godinu, jel de.!!

Komentar

Koliko imaš nekretnina u Turskoj a koliko na računu u Švicarskoj?

OHR

tvoja kuca je na Poljinama, a tvoj pasaluk se proteze od Kozije cuprije do Dobrinje. a sad nazad u maladomuslimanski rezervat tj 23% BiH.

Ameba

Nikad BiH nece bit tvoja. Babo ti je tako potpisao u Dejtonu.

Pisaj je

J... te kuca u kojoj penzioner gladuje,u kojoj dem borac obija kontejnere,u kojoj radnik rob za sadaku.iz koje je sve sto vrijedi pobjeglo.u kojoj vladaju ratni profiteri i pobjeguse.

Uhljupe Vrati vreće zlata

Ušljo Vrati pare što si pohapao

muamer

taman ovaj sda portal radio seljakluk neka pored para nives celzijus i bakir objavi i ovu moju objavu Mamicu vam j... banditsku hvala i pozdrav iz cekrcica

nemoj biti spuzva

"Ova godina je ekonomski uspješnija od veoma dobre 2019." Po kojim parametrima? U kojoj galaksiji moj covjece ti zivis...

Ovaj lik spava obučen u temama,sve je pare iznjedrio,i on će nešto obraniti ! Fuj

.

Hehe

Babin islamski fundamentalista brani BiH! Da ne ostane i bez 23%!

Mrš

Jeb...te stranci koji te nama nametnuše, islamski fundamentalisto!

Gost

Zašto ne reče(onako usput) koliko sada živi kršćana u Kaknju i okolici.

BiH

Jest dobro si. Kao što si je TI eto i dosad "odbranio" i "sačuvao" napišam ti se u tu bradu riđu i u to razvlačenje riječi što si od ćaće pokupio......smrdo!

Hm

Bosna nije kuća islamskih fundamentalista i stranaca! To bi trebala biti zemlja slobodnih ljudi svih nacija! A ne okupirana zona , u kojoj stranci donose zakone! Samo slobodna BiH bez stranog uticaja!

jah

K'o što ste je i '92 branili-iz sefova, iz Minhena, u dimijama...eee hvala vam, nemojte više!

@nemoj biti spužva

A ti nemoj postavljat takva pitanja pa nije on mislio na običan narod na BiH nego na sebe i njegovu svitu a što se tiče nas "običnih" mi smo ispod 0

/ Najnovije