Bakir Izetbegović: "Ovo su razlozi zbog kojih neću prihvatiti poziv Elmedina Konakovića"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Tako je ako iko treba da prestavlja Bosnjake to si ti, a konjakovic nametnuti hoce da je glavni

IBRO

RIDJOBRADI PA TI SI IZDO BOSNJAKE VJERUJEM DA CE UMJESTO TEBE NA RUCAK ICI SEJDO

Borac sa Žuči

Poziv je upućen iz prostog razloga da se na tom sastanku verificira totalna izdaja Bošnjaka i Bosanaca od strane pomenute grupe koja organizuje taj sastanak. Sastanak treba treba u potpunosti bojkotovati iz više razloga. 1. Da se zaustavi dalja izdaja Bošnjaka, 2. Da se zna ko je doveo Bošnjake u status apardhejda, 3. Da im se ne da tapija na izdaju i tako ne preuzme od njih odgovornost na izdaju i tako ih rastereti (posebno zbog dolazećih izbora)...

071

Cijela SDA je korumpirana i nema potrebe da dolaze na sastanak jer više ne predstavljaju bošnjake. Bošnjačka rak rana je SDA.

Hajroooo

Nema većeg izdajnika od ridzobradog koji će biti upisan u istoriji kao izdajica koja je uništila tužbu protiv srbije . Izdajica parexelans nema pravo držati predavanja Ostalima.

Nadimak...

Realno ovdje je sa ovom izjavom u pravu sve,prvo su naametnuti,drugo sve su dali,trece ponasaju se kao da je BiH samo njihova...misljena sam da ovaj sastank trebaju svi bojkotovati

Dea

Dinokio ujedinjuje Bošnjake. Prvoparilska šala, bolna irinija, mirbidni sarkazam.

Nema ...

... potrebe!

lol

Bakir je klasični idiot

lol

Poziv je upućen iz prostog razloga da se na tom sastanku verificira totalna izdaja Bošnjaka i Bosanaca od strane pomenute grupe koja organizuje taj sastanak. Sastanak treba treba u potpunosti bojkotovati iz više razloga. 1. Da se zaustavi dalja izdaja Bošnjaka, 2. Da se zna ko je doveo Bošnjake u status apardhejda, 3. Da im se ne da tapija na izdaju i tako ne preuzme od njih odgovornost na izdaju i tako ih rastereti (posebno zbog dolazećih izbora)... ka Borac sa Žuči Ti nisi normalan. O kakvim izdajama Bošnjaka ti pričaš?? Jel moguće da se ne sječaš Alijinih i Bakirovih izdaja, a bilo ih je više..

MrziteljPDA

Doći će opet dan kada će Kemo Ademović i Fahrudin Radončić biti kafe kuharice u SDA a tada će Dino opet ići Sebiji sa Poljina u čaršiju da donese cigare i novine a Čampara i Zvizdić donositi od svojih starača vruću pitu za našeg bega! SDA=SNAGA NARODA!

Hasan

Podrum-efendijo, toliko si pokvaren i nepošten i toliko si zla i nepravde nanio našem narodu da bi za tebe, tvoju kriminalnu stranku i sve nas, bilo najbolje da se nikad i nigdje ne pojavljujes i ne oglasavas.

Veriga

Dino Konakovic je zestok manipulator. Znamo kakve je lazi govorio o novom Dodiku i susretljivom HDZ-u. Svakako treba Svebosanski Stanak. Pod jitno! Pored politicara moraju ucestvovati akademici, intelektualci, vjerski sluzbenici, vladine i nevladine organizacije, predstavnici dijaspore,… Dino je potkapacitiran za takva djela.

Komšija

Pa sda i nije stranka koja predstavlja Bošnjake. Muslimane, možda. Ali Bošnjake ne. Tako da je sve ovo besmisleno.

visocica 1662

Bjezi hrdjo jedna a da je sastanak sazvao dudk i covic prihvatio bi odmah jadu jedan jadni crknuces od zavisti,i zlobe.

IVA

NARKO DINO MUSLIMANCINA / PRICAJU NA IFTARU O POLITICI -NIJE VASE MASLO ZA RAMAZANA!/ CE POZVATI MIJATOVICA,GRLICA,NESICA ,KOSARCA JER MU SE CINE DOBRI BOSNJACI:):):)

Guest

Mes jbt te Tata ti ces nekome reci zbog sopstvenih interesa e ti si se nasao ne znam zasto su nekoga iz SDA kriminalne organizacije i zvali vas treba sve pohapsiti ****a jedna

ako će masni guzovi zrikave londrc doći

ja sam namah ZA!

Jass

Tako je ako iko treba da prestavlja Bosnjake to si ti, a konjakovic nametnuti hoce da je glavni ka BiH ovo izgleda dosla do zivkovica direktiva iz beograda da srusi jedinstvo bosnjaka prije glasanja u UN. Ovo situaciju ce vucic maximalno iskoristiti. Nije slucajno unistena revizija tuzbe! Evo sad sebkin mali radi i na rusenju rezolucije o Srebrenici! Izdajnice najveci!

Bilo bi pametnije da si

Pobrijao razloge zbog koji se trebate sastati!

BRKICA

Doći će opet dan kada će Kemo Ademović i Fahrudin Radončić biti kafe kuharice u SDA a tada će Dino opet ići Sebiji sa Poljina u čaršiju da donese cigare i novine a Čampara i Zvizdić donositi od svojih starača vruću pitu za našeg bega! SDA=SNAGA NARODA! ka MrziteljPDA E JEST SNAGA NARODA ZATO NAS JE NJIHOVA POLITIKA DOTJERALA NA PROSJACKI STAP

***

***

Nadimak

Kuglica kinder jajeta je izbirna volja.

/ Najnovije