Izetbegović okupljenim novinarima: "Napravljena je strateška greška"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zivkovići

su najveća strateška greška tzv. bih. profesija im je grobari!

robot

a šta što ste vi (ne)radili posljednjih 25 godina nije greška, sad se još traži alibi od opozicije

nasvasta

Desi se kad se za kafanskim stolom krčmi tuđa imovina i pravo ljudi .

sdamafija

aha sda trazi pomoc opozicije sad se prepo jer ako krene raspad zna se ko je krivac u Bosnjaka i ko je vodio ovakvu kriminalnu koruptivnu politiku pa ko veli da kad padam da nepadam sam nego i opoziciju uvuci e sad bi ja pustio da ga karaju do kraja kad je nesposoban konj ridzobradi bosnje zahvalite se ovom idiotu zbog ovakvog stanja u kojem se danas nalaze Bosnjaci

gazija

Ova ubleha ce biti proglasena izdajnikom Bosnjackog naroda i Bosne zivi bili pa vidjeli

LOL

Ko je ovog uhljupa ovlastio da pregovara u ime SVIH Bosanaca. Kako glupanu objasniti da može predstavljati samo svoju posrnulu stranku i nikog više.

Jole

Srrateska greska je sto te babo nije izbacio u lavabo pa nebi sad imali tebe da nas predstavljas i onu tvoju neskolovanu tuku!!!

/ Najnovije