Izetbegović odgovorio Dodiku: "U troje sjedati nećemo, izuzev, ako ukloni blokadu"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Bakire, nije ovo privatna država ni tvoja niti one dvojice idiota, nemate vi pravo u ime države ništa dogovarati. To može samo u institucijama BiH.

suljaga

Naoruzaj narod, kretenu.

Guest

Bravo,tačno je sve rekao

Dobrinjac

Jaka prijetnja pravo! Svaka cast nema dalje..

Joj šuplje 30 godina jbt ...

A u čije ćeš ti to Riđane ime pregovarati? U svoje, fadilovo, Sebijino i Asimovo? E to možeš.....i krmka Zahiragića povedi..... pa brate na livadu pa se svi pobijte i svi poginite, ako Bog da ....

Ambrozija

Bakire, nije ovo privatna država ni tvoja niti one dvojice idiota, nemate vi pravo u ime države ništa dogovarati. To može samo u institucijama BiH.( @Komentar) Bravo!!! Zasto ovi priuceni polupismeni novinari s bečeler papirima,nisu u stanju javno prozvati sve političare,koji derogiraju drzavu tajnim i izoliranim dogovaranjima,i još smatraju da je to ispravno ?!

lol

Nisi predstavnik Bosanaca nego svoje lopovske stranke i nemaš pravo da u ime nas pregovaraš o bilo čemu.

Aaa

GOSP. BAKIRE, SAMO SASTANAK PREDSJEDNIKA SVIH STRANAKA IZ FEDERACIJE I RS. I POZICIJE I OPOZICIJE. SAMO ZAJEDNO I DOGOVOR DOK SE NE DOGOVORITE. OVAKO VISE NE IDE, JER NI DODIK NI COVIC NI TI NISTE EKSKLUZIVITET SVOG NARODA. I ONDA NEMA KRITIKA...

Bake

Nisi ti Bake u stanju ni park održavati...

Krotitelj

A kada SDA na čelu s tobom donosi deklaracije o ukidanju entiteta i uspostavljanju unitarne države, jeli to poštovanje ustava BiH?

Bljak

Islamski fundamentalista postavlja uslove ! Hehe, boji se sjesti sa Dodikom bez stranaca! Zar će stranci opet da forsiraju islamski fundamentalizam!

Babin mudrac!

.

/ Najnovije