Bakir Izetbegović: 'Očigledno je Dodik našao partnere za kršenje Ustava BiH'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA krsitelj

kako nije, ti ga uveo u to pa se sad pravis crazy... mojne patetike! samo tonete sve dublje i dublje...

Kemal

***

@@@

Niko da se ugleda na baketa(on bi davno poslao po njih) i njegovu ženu(koja je sve pacijente primila)

Pera Djetlić

Džaba krečiš. Tebe nećemo šta god ovi radili.

Ovaj

***

***

***

***

***

Kale

I to vrlo jeftine.

Kifla

***

Patriot RBiH

Hiš ….

Jole

A dosad je imao tebe!! Sad neke druge!!!koja je razlika??svi ste vi u 5 grama!!!samo je pitanje ko ce dalje hapati!!!

Boske

***

Gost_Radio_Sarajeva

Slabo mi nešto nabacujete Bakiru u zadnje vrijeme..

nasvasta

***

Liči na ljubomoru

Sto nije ostao sa starim partnerom... S tobom... Ma svi ste ista g

izasao si iz jazbine

nesto te nije bilo ovih dana sto nisi lajo ..........usrao se samo znas da lajes na dodika ....DODIK JE GENIJE ZA TEBE

lider HDZ-a Dragan Čović danas je poručio

lider HDZ-a Dragan Čović danas je poručio da smo "došli do toga da moramo završiti Izborni zakon". Primarni cilj HDZ-a i HNS-a je riješiti legitimno predstavaljanje i u Predsjedništvu BIH i Domovima naroda. Naravno, integritet izbornog procesa je jedanko važan, ne može se niko krivo predstavljati kroz izborni proces, devalvirati proces izbora, bez obzira na koji to način radi. Ima li šta gore od predstavljanja u ime nekog naroda, a taj vas narod nije izabarao? Ja sam uvjeren da ćemo naći rješenje, naglasio je Čović.

Opa Đurđa

Ja i?

IZMETBJEGOVICI ZAZMIRISE I OVAJ PUT

PRESPAVA MEDJED IZMETBJEGOVIC KATAKLIZMU .ko to tamo vjezba?????????+........ .ima li *** je li se u Bosni sakrio *** STRANKA IZ iRANA....gdje je bio ***za vrijeme nevremena kada su gromovi pucali JE LI BIO U TUNELIMA U POSJETI **...........Voli vaas ***nece on vas

hocete snimati film o zlikovcima sad opet

kako ce poceti film i kako ce se zavrsiti Hoce li biti zlikovaca???? ko je Vodja ...VELIKA SANSA ZA OSKARA

Pozovi i slijedece godine u srebrenicu u memorijal

hoce li biti PRIJATELJI LIDERI SVIH VASIH PRIJATELJSKIH DRZAVA I SLIJEDECE GODINE POZVANI u Srebrenicu u VAS memorijalni.................POZOVI SAMO ZOVI letjecemo ko ORLOVI

Sta reci

Moj Bakire koda nisi ziv ako dnevno ne spomenes Dodika. Siti smo mi vas obadvojice. Idite u penziju, uzivajte malo u zivotu. Da Bog da da se pojave neki novi politicari koji nemaju nacionalisticke stavove pa da napokon zivimo u slozi i kenemo napretku.

/ Najnovije