Bakir Izetbegović: 'Očekujem finalni sukob međunarodne zajednice s Miloradom Dodikom'

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Haha

“Poslanik” je skroz ušao u Kookira ovoga kalendara. Odličan je, nikad luđi!

***

***

Haha

***

333

Posto su sa vama vec to obavili. Ima par godina kako sam pisao da cete ti, Dodik i Covic u suton drzeci se za rukice. Nego, kako ide prodaja SCC-a, Bristola i Novotela? Pripremate li se za sudjenje Respiratori 2 i za gradjanske tuzbe za stradanja na KCUS-u? Hoce li vam Kemalisti pozatvarati racune i staviti imovinu po upitnik dok ne pokazete porijeklo novca?

Bosna bez sna

Nema finalnog obračuna, Vrećasti Trezor-efendija, dok se ne završi s tobom i Čovketom, Plemićem Robovlasnikom. A ni to ne moraju odraditi stranci, naprotiv! Ako uopće postoji pravda, vlastiti bi vam narodi morali presuditi, svakom od vas ponaosob!

***

***

Zapad za svoje dobro treba i moze…

***

Sta ti bi

I Dodik je bio na srpskoj skupštini kao nezavisni poslanik (prije toga bio u Reformistima, dobro ga se sjećam sa sjednica bio veći demagog i lažov nego sad) i glaso za plan, za koji je i sam Mladić rekao da će to biti genocid nad Muslimanima i da će on to provesti. Ali, da znaju za ono što traže od njega da je genocid. ka Borac sa Žuči Borac ti si u svedskoj bio za vrijeme rata ili bulaznis.

Najveci uspjeh u poslijeratnoj BiH

***

***

al eto, ne ide....

Tare

I s tobom da te maknu za vijek vijekova Amin Jarabi

Ispade VP izazvao krizu

“…krizu u koju smo ušli nakon što je visoki predstavnik nametnuo izmjene Izbornog zakona…” Ovo je klasicni SPIN kao recimo zajednicke institucije ili sastavljena drzava. Smit je morao nametnuto Zakon jer se politicari nisu htjeli dogovoriti. Ovo je dokaz da Dejtonski ustroj drzave generise krize, blokade, podjele, neprijateljstva, nestabilnosti, siromastvo, raseljavanje.

3 je propast

Samo se botovi bore u blatu i neznanju. Drzavu BiH ruse secesionisti, jer je ne zele. Mrze je. Nabrojte stranke iz tog spektra. Oni sto je vole je brane i grade. Ne mozete ih pomijesati sa izdajnicima. Svak bira stranu.

***

***

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA! JER NAROD ZNA

Ne pijem dok Paja vozi

Borac ti si u svedskoj bio za vrijeme rata ili bulaznis. ka Sta ti bi Pa naravno da je bio u Švedskoj da ni bio i BiH

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Da nije zalosno bilo bi smijesno

Vizionar

Ado

Lijepe riječi su ukras!

PanSlavic

Bakonja nije medjunaroodna zajednice vec KolonijalnoRobovlasnicke silent s kojima ste I milorad u talu dugi niz gd radi lakse pljacke te odrzavanje bijog aparthejda.....itd

sebe si zaboravi Hamas mafiozu

sto se tice amerike zbrisace i tebe kao palestinu i tvoji odnosi spolni ili kako vec hoces sa amerikom nestace kojih nikad sto se amerike tice sa vama Hamas Sda muslimanim nije ni bilo

/ Najnovije