Bakir Izetbegović o smjeni na KCUS-u: "Oglašavam se kao predsjednik stranke, ne kao suprug"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bakir Sda ***

nema vise *** SLAVA AMERIKI

Samir

Allaha ti hajte iz Bosne pustite nas da živimo više diktatori jedni

333

Bjesomucna medijska kampanja? Hiljade ljudi je nastradalo na Klinickom centru, od pacijenata tokom pandemije do onkoloskih pacijenata koji su u vise navrata na duze vrijeme ostajali bez terapije. Sto se tice ventilatora, pa Bakire, za razliku od tvojih glasaca, mi, gradjani, znamo da citamo, pa smo i na stranicama proizvodjaca procitali cemu sluze. Da ne govorim o kriminalu oko nabavke i koristenju tog smeca na pacijentima sto je rezultiraro smrtnim ishodima, a sve da bi se dokazalo kako su ventilatori genijalni (koji mozak moras biti da bi nadosao na tu ideju). Te price mozes da pricas po svojoj kuci, a mi koji smo osteceni, mnogi od nas i gubitkom clanova porodice i prijatelja, cemo traziti krivicnu i svaku drugu odgovornost.

nmhz

Nisam siguran postoji li iko ozbiljan u ovom društvu da može više uopće da sluša ili čita šta je izjavio nekakav Bakir, predsjednik nekakve stranke SDA. SAMO ĆU REĆI, DA JE MJESTO FALSIFIKATORIMA, IZVRŠIOCIMA KORPTIVNIH RADNJI, POMAGAĆIMA U UBISTVIMA, UBICAMA U ZATVORSKOJ ĆELIJI,

Profa

Nije ona ni prof., a Boga mi ni dr., nego ubeha obicna i nije nikad ni trebala biti na toj poziciji!

Balasevic

O Isuse Boze, nekad davno sam se smijao malim, banalnim deklartivnim izjavama clanova obitelji u novinama koji bi branili ili se odricali iz nekih njima "moralnih pobuda" drugog uzeg clana njihove zajednice. Danas su takvi vicevi postali svakodnevnica i pisu se u sirini, a sadrzaj je jednako isti kao banalne recenice odricanja. Pobogu, Bakire, sto to ovo izlisno "obavjestenje" nisi stavio u jednu recenicu - Sebija je nevina, ona je ona prava!

user90104

Lijepe riječi su ukras!

Herkez

Na nas dvoje, do penzije još 6 dana, imamo 50 km. Ništa, preživjećemo, ima kljukuše i graha. A tvoja hanuma nosa papuče od 1500 km i tašnicu od 4500 km. 1996. se u međunarodnim krugovima pričalo o krađi milijardi namjenjenih oporavku BiH. I to se nastavilo. Sjeme vam se zatrlo i kosti vam zemlja izbacivala.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Role

Bakire, u životu treba znati kada se treba nekad i povući i zašutiti. Ti to nikada nisi znao, vrijeme je da u starosti i to naučiš i savladaš.

Da imaš imalo obraza

Sakrio bi se u misiju rupu. Sram te bilo

user90104

Lijepe riječi su ukras!

940

Lijepe riječi su ukras!

940

Bravo Mili...............

Boli nekog qu rac za tvoje oglasavanje

mozes se za ye bavati sve dok imas insajdera u SIPI koji ce ti na vrijeme dojaviti da su posli po tebe!

Sena

Ja idem svaki mjesec na dio ljekari konkretno se ponašaju prema pacijentima pogotovo na dušu profesorica je mnogo promjena u pozitivnom napravila nije mi jasno sto ovolika hajka na nju inače nismo nepismen narod niko nam nevalja trebamo se zapitati kakvi smo mi umro je i usmene Clan porodice nemogu optuzivat profesoricu to je veća sila profesorica radila svoj posao dana bude bolje profesorica može bit svak od nas Ami nemozemo bit ona nemamo to zvanje

Ovog covjeka je neko dobro posavjetovao kako da ye

be narod! A to je njegov babo!

Sena

Sta političari rade po pitanju gradanstva nista ama bas nista desi ti milijuni avioni kamioni samo mrtvo slovo na papiru narod se pati i umire polako i tiho političari jedna velika nula

Vidi ti

njega, papucar moralista.

user90104

Lijepe riječi su ukras!

rusmir

on da prica o postenju ?????

/ Najnovije