Bakir Izetbegović o Sebiji: Ona je uvela red, evo zašto su anesteziolozi dali otkaz

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Jedno pravo, 13 ih krivo. To nema ni u bajkama.

King

Jedno pravo, 13 ih krivo. To nema ni u bajkama. ka Habuhabuhabu 13? Mislis 160?

miki

A i u najgorim kataklizmama neko profitira pajel! Izetbegovića su to mnogo puta dosledno dokazali.

Legionar11

Gospodin govori o PTSP kod ljudi koji su gore uposleni, sasvim ih razumije jer su opterečeni godinu dana boreći se sa ,,koronom''.Pucaju po šavovima. Tako su pucali i borci u ratu , dobivali PTSP i dan danas imaju posljedice a vi ste im sa Fadilom na čelu, Drljačom i Krnjićem oduzeli stečena prava pa danas kao da nigdje nisu bili 2,3 ili 4 godine. Možete li samo zamisliti da vam neko nakon 23 godine kaže da vam se ratni staž više ne pika . Sutra će te se tako zahvaliti i herojima u bijelom.

@

Ja živim sa direktoricom KCUS-a, Bakir Izetbegović o Sebiji: E pa diverzatu stari ti slobodno mozes da joj vjerujes, Zena ti je, jbg. i to je OK ali nemoj tako ti Boga pokusavati da u to ubjedjujes BiH javnost, jer to vrijedja i one koji bas i nisu nesto dobri sa Pamecu to cak vrijedja njihovu Inteligenciju. Moju npr.!! :)

Hrkljuš

Bakire ti si pod nekim velikim sihirima. Ne mozes bas ovoliko biti bolestan u glavu.

ghost

Hahahahahah, kompas vozdraaaa

vb

Nevjerovatno fakat....... koje odsustvo obraza i najmanje ljudske skrupule ..... strava... Biće da je disciplina i moto ove zlikovačke familije koja upravlja tom zlikovačkom sektom inspirisana Hitlerom, Idi Aminom ili, kako je popularno posljednjih godina supružnicima Čaušesku ...... zaista fascinantan bezobrazluk i drskost...... definitivna je perspektiva da će oboje i završiti kao ovi posljednje pomenuti, ali je pitanje vremena i okolnosti....... ali, opet - stav ovog čovjeka (ako se uopšte tako može nazvati) je zaista fascinantan!!

Miki

Joj budale...

Miki

Joj budale...

Tin

Nije tebi lako Bake...

moke

nije on lud, on je bezobrazan. oni se ne misle sklanjati dok ih se ne protjera u Tursku ili im se ne desi libijski scenario.

On

Frajer za pare nije uspio kupit vakcine,a zna probleme na kscu. Mi smo bleeee beee

!!!!

Da li je Ovaj svjestan svog govora? Zaista je podcijenio narod, ili mozda nije..jer nas smatra ovcicama koje samo gledaju i bleje... To nam je porucio Sebijin Zivi stit.

vb

@Axa -- pretjeruješ brate i ti jbg ....

gost

Bakir se ništa ne pita i ne smije izjaviti ništa drugačije.

ONA

je tebe uvela ured. Hem te hebe hem ti usi zavrce. Tvoj bezobrazluk nema kraja. Treba ti oduzeti drzavljanstvo i protjerati iz BiH

Guest

Guest Sebi ja ne moze u kuci uvesti red. Kcerka joj se drogira i jos stosta sto ne prilici jednoj osobi. .

Rajvosa

I pored negativnih komentara imam osjecaj ko da dijelom traze opravdanje. Moke je dao najbolji komentar. Ovo je teski bezobrazluk. Ne mogu da vjerujem da bilo ko moze uopste povjerovati onome sto Bakir prica. Nece se oni nikad odreci vlasti. Svakoga ce pkriviti, sve ce prodati prije nego sto ce se odreci vlasti. Ove ljude se mira natjerati da odu inace nam se lose pise. Vec smo na dnu.

Guest

Guest Jado je maltene do jucer sa drugog oblacio gardarobu dok mu jestari bio u prdekanu/knjiga sjecanja A.I./. A Sebi ja se podigla na ukljevama/suhe sardine/ i sir torotan. Nasla vreca zakrpu.

Hrvatska Republika Herceg Bosna

Sigurno je sebija rekla bakiru: "ako me danas ne pohvališ, nećeš moć' noćas ni da me povališ".

Đurica

Da li je Ovaj svjestan svog govora? Zaista je podcijenio narod, ili mozda nije..jer nas smatra ovcicama koje samo gledaju i bleje... To nam je porucio Sebijin Zivi stit. ka !!!! Ja i?

I

Prvi put fa bas ne vjerujem ovima protiv Seke. Vecina priucena, ubijaju ljude kisikom, nestrucni, i kad je zaprijetilo nekoliko tuzbinzs smrt, jer polupidmeni ansteziolozi, ljekari rade, sa kao Sebija kriva a oni strucnjaci u drugoj bolnici. Ovo sve je fasizam nad ljudima jer moraju slusati who koji je fasistcki, a ove zene samo zele platu guzovace a da nisu odgovorne ni zasta. Naviklo se, BiH.

/ Najnovije