Bakir Izetbegović o izbornim reformama u BiH: "Pokušat ću ubijediti Komšića..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Klix

Već me par godina ubjeđuje i nije me mogao ubijediti. Nejednaka vrijednost glasa ljudi u BiH nije standard koji je prihvatljiv! A ako on vjeruje da je to dobar model, onda neka SDA, HDZ i SNSD, koji svakako imaju većinu to izglasaju i neka nose odgovornost za taj potez. Ako slučajno prođe taj model, sigurno mogu očekivati novu apelaciji pred sudom u Strazburu", rekao je Komšić za Klix.ba.

nasvasta

U SDA sve diplome iz štamparija hajde onda vjeru lažovima vi time tjerate pametnu omladinu vi ste zlo za čestite ljude.

Novinar

Mislim da su se konvertiti Zivkovici vratili vjeri pradjedova. Sta su dobro ucinili za vas muslimane? Htjeli cijelu BiH, dobili u Dejtonu 23%. Svako malo tuzba protiv Srbije. Corak za corkom. Izrezirali zlocin u Srebrenici, na Markalama u ulici Vase Miskina... da bi vas na kraju ubjedili da je cijela BiH vasa kao i da je BiH nekakva drzava sa visevjekovnom tradicijom. Izmislili Bosnjake, bosanski jezik i bosansku naciju. Ludilu nigdje kraja. Sto bi narod rekao - dok je ovaca, bice i sisanja. Ja im skidam kapu!

Gost

Najbolji model za BiH je elektorski glasovi po općinama. Svaka opcina nosi odredjen broj elektorskih glasova Bosnjaka, Hrvata i Srba. Recimo opcina Novo Sarajevo nosi 4 elektorska glasa Bosnjaka, 0.2% Hrvata i 0.1% Srba. Zasto, zato sto u opcini Novo Sarajevo po Popisu zivi 4% od ukupnog broja Bosnjaka, 0.2% Hrvata i 0.1% Srba. Znaci kandidat za Bosnjackog clana Predsjednistva ili za Dom naroda iz reda Bosnjaka koji osvoji najvise glasova u Novom Sarajevu osvaja 4 elektorska glasa. Na kraju kandidati sa najvise elektorskih glasova iz opcina pobjedjuju i ostvajaju mandat. Prednosti: nema treceg entiteta, gledaju se samo opcine i relevantan je Popis. Eto rjesenja bolje i od Americkog i Fileovog sto puta. Nema na cemu, pretocite u amandman i eto kompromisa neoborivog na sudu a postenog za sve.

Džafke veliki

Vrati vreče zlata bakire , budi muško

Vraćam vreće zlata reče prepošteni bekir

Mati prepoštena Haallida ih je htjela ponijeti na onaj svjet , da sačuva za naše bošnjake kad dođu , tako da i tamo mogu dići kredit po povoljnim uvjetima . daću pare onome ko bude glasao za sektu

jah

evo kakir opet lobira da da 'rvatima šta išču...

Na putu mladih muslimana,

Bookiir pregazio zlatnog tulipana!!!!!!!!

/ Najnovije