Bakir Izetbegović nakon sastanka u zgradi Delegacije EU: Zadovoljan sam

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

On zadovoljan. Gurbetar. Garant je dao nesto covicu i dodiku pa zadovoljan

nasvasta

Žutalju sad ćeš još više poniziti ćestite Bošnjake dijeleći fotelje i radna mjesta neprijateljima Bošnjaka gdje treba i netreba i više nego ih sljeduje ,dozovise ili ćeš propasti kao najgori od nas.

071

Nismo mi zadovoljni. I to već osjetite na svojoj koži, a tek dolazi sve na naplatu.

Nisam@Robot

I ja sam zadovoljan daleko, daleko od vas...

Sudija

ne znam zasto si zadovoljan, ali zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% za Srbe u BiH - 4 kantona za muslimane u FBiH.

husker

odmah sam pomislio sad smo nadrljali

Jass

Dobra čorba bila

Slava Storonci

Predstavnici 3 naroda. Kako sad to, niko se ne buni? :)

hamaaan

30 godine spremni za reforme!!!!

/ Najnovije