Bakir Izetbegović i ove godine podijelio bajram-banku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tito nije dijelio bajram banke

vidis kako je sultan dobar i bogat sirotinje ima napretek dijelite udijelite

Advokat

Kako je krenuo počet' će dijeliti i bajram-banka certifikate! Kao što reče njegova supruga jednom prilikom: "Lijepo je imati nekretnine po svijetu ali imati puno keša je pametnija investicija!"

Privatnik

Ispravka krivog navoda. Bakir Izetbegovic dijelio novce gradjana u ime bajram banke. Kada doticni svojim rukama i umijecem zaradi novce kao privatno lice, i uplati sve poreze drzavi kao doo, onda napiste da je dijelio svoje, a ovako je dijelio nase i moje.

Bosanac

Nemojte ga reklamirat jos i za lijepi Bajram to je sejtan

Ask

Sultan dijelio svojim slugama, progledajte robovi.

ZA LIJEPI BAJRAM?

Nemojte ga reklamirat jos i za lijepi Bajram to je sejtan ka Bosanac Pa vidi kako se ti izrazavas i koje rijeci koristis, bolesni psihopato? Ni danas ne mozes bez pogana jezika. Vidi i cuje Onaj gore sve.

Valter

Dabogda tako njemu budu udjelivali za kemo terapije!

/ Najnovije