Bakir Izetbegović na meti optužbi za rasizam zbog izjava o "crncu" i Efendiću

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Od ovog debila svasta je ocekivati. Caušesku famelija,nema u njima dobra i razuma.

Pa šta!

Što, kad može vrijeđati Srbe, može i crnce!

Hercegovac

Ja tu nevidim nista sporno osim mrznje prema familiji Izrtbegovic sta je trebo reci da uzmi Garonju

Sarajka

Tako to bude kad je jezik brzi od pameti.

Hugo

Joj, dosta vise i crnaca. Ne smijes ga ni pogledati a da se neko ne uvrijedi. Pa nisu ni ljubicasti ni svijetlo- plavi. Tamni su. Pa eto sto onda nisu prije 250 godina crnci kolonizirali pola svijeta, pa bi onda bijelci bili white lives matter? Eto sto? Ako im smeta neka onda cuce u Africi pa im niko nista nece reci.

BiH

Haha seoski SJW aktivisti. Izjava je glupa, a ne rasisticka.

AB

Interesantno da u drzavi u kojoj crnopute migrante dozivljavaju kao teroriste i napast, a rome poistovjecuju sa smradom i kradjama , odjednom svi brane crnca kosarkasa .

Kakva budala,tobejarabumtobestakfirula!

.

ccc

vlažni snovi para o crncu.... :P

806

Nacija koja svoje prve komšije i sunarodnike, naziva svakojakim pogrdnim riječima, sad brani crnce! A samo zato što ovdje crnaca nema! Kakvo licemjerje!

Jedi knight

Bakir je dokazani nacionalista, zasto ne bi bio i rasista? Sve u svemu, klasični fašista

/ Najnovije