Bakir Izetbegović: Možda ćemo sa Schmidtom biti manje zabrinuti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ode SDA za SDS-om, gdje pripada

fasiste samo Svabe mogu srediti

Hugo

fasiste samo Svabe mogu srediti ka Ode SDA za SDS-om, gdje pripada Pa onda treba da ide u Hrvatsku.

Blue

Smradu odvratni!!!

nasvasta

Samo razgovor u institucijama zbog kojih mnogi živote dadoše .Ne igraj se sa državom .

Bosna

Sjasite i ti i dodo i covke i sve prdonje koji samo sebe gledaju a za narod i zemlju ih zaboli medjunozje. Zivot prodje dok vi svi redom debela crijeva ispraznite otac vas j...

@

Bakir Izetbegović: Možda ćemo sa Schmidtom biti manje zabrinuti...Sve dok si ti i tvoji koalicioni partneri na vlasti, nema sanse da ne budemo zabrinuti (dapace, sto bi ti rekao) i to iskljucivo zbog vas.

Rrrrrrrrr

Sve ce bit bolje kad nestanu sda teroristi,i hdz fasisti.i smradovi poput tvoje famelije.

Sda

Bez bakira bi bilo bolje

BiH

Ovaj nikad za svoj narod nije rekao ni da je zabrinut. Kada su ga pitali jel ok sto su borca strpali u zatvor jer je sjekao drva za svoju porodicu? Rekao samo JA I? Nije Asim da budem zabrinut!

@BiH

Ovaj nikad za svoj narod nije rekao ni da je zabrinut. Kada su ga pitali jel ok sto su borca strpali u zatvor jer je sjekao drva za svoju porodicu? Rekao samo JA I? Nije Asim da budem zabrinut! ka BiH Ma Bakir živi u svom svijetu i ima malo dodira sa običnim poštenim svijetom koji je i dao sve za državu a naročito nema dodira sa borcima čim je dozvolio da njegova stranka borcima otme ratni staž koji se ne računa kao staž osiguranja a priznaju staž dezerterima, radnoj obavezi itd.... Nije đaba Alija govorio ,,biće pravde onaliko koliko se za nju izborite'' vjerovatno znajući šta nas čeka poslije njega.

Guest

Tvoj kraj Zuti i Sebi ja je u zavrsnoj fazi vodjstva. Jedino dupelisci i nepismeni mogu za tebe glasati i ruke kojom te zaokruze otpala im.

Guest

Tvoj kraj Zuti i Sebi ja je u zavrsnoj fazi vodjstva. Jedino dupelisci i nepismeni mogu za tebe glasati i ruke kojom te zaokruze otpala im.

Rus-mir

Ima li tu đe države? Ispada da je g. Milanović ipak bio u pravu. :)

/ Najnovije