Bakir Izetbegović: 'Lendo će proći za potpredsjednika FBiH, neće podržati Nikšića za premijera'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Moj Bakire tačno radiš kako od tebe i očekuju.Uvijek je neko drugi kriv, svi izdajnici ,samo ti prav.Nisi ti dorastao ni da vodiš mjesnu zajednicu.Bolje je i za sda da odeš o ti i hanuma.

Ima li koja bukva na Poljinama

ili si Ti ostao jedini?

Koferi su mu

Vec otputovali za Istambul!

imal đe kakva vreća zlata za riđog

raljonju? nemoj da nema, ima da ima, alije mi i njegove hanume!

***

***

Ovaj

***

Baton

***

Ako si iole malo na BaBu

pitanje je koliko ces naaarooda zrtvovati

Ruku na srce

***

Hej

***

Baton

***

Ti

***

66u8p7hfri7

***

Joj

***

666

Djaba seres, narod te mrzi, narodu je dosta sda fasista, terorista lopova, dosta unistene drzave, opljakane drzave, dosta je narodu sto si nas doveo u 14 vijek, najveca smo bijeda na svijtu dok ti, i tvoji kradete milijarde jos od rata, nikad ati vise neces vladati pa makar krepo, narod je rekao ---

Adi

***

LJILJAN

***

***

!!!!!!!!!

T44t5gazijajjzz66

Hrvati dragi,hocete li dozvolit sda teroristi da vlada nad vama.Kad znate da vas je cijelo vrijeme rata tuko tipovima po srednjoj bosni.

Bre

Ja i?

Bre

Ti si M.....in sik *****e

/ Najnovije