Bakir Izetbegović: Lendo, Bradara i Stojanović trebaju s nama da se dogovore kako će FBiH izgledati

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kico

Ni za kokosinjca ovaj prevarant nije

Haha

Šta nisi prije nekoliko mjeseci rekao da si se prije samo pravio da pregovaraš sa Hrvatima i strancima? Sad pregovaraj sa Sejdom budalo jedna

Sova

Nevjerovatno koji je ovo bezosjecajni kriminalac,causesku mu nije ni do koljena.

Guest

Guest Niti ti Zuti niti krivousti i grbavi ako bude pravde bice iza brave i ove dodatne kolutove i kompanjone. Sve ste pokrali glupi gradjani vam vjerovali. Sad jos na ledja neke stavili trecerazredne muljatore da jos vise uniste gradjane. Vi stranci kucama lopove iza brave pa ce se gradjani sami dogovarati.

Pehlivan

Izetbegoviću junioru, još nije jasno da je debelo izgubio. On i njegova stranka.

Cile

Ovaj pored svih afera neoudstaje

Šok i nevjerica

Sad se više ne čudim zašto je u BiH situacija takva kakva je. Ovaj ne razumije da se u BiH ne može sprovoditi samovolja čak ni onda kad imaš više "ruku". Kako god okrenuo imaš 3 naroda koji imaju svoje "ruke". Čak i u Federaciji, ali to je za njega "nažalost tako". Poistovjećuje se s državom i bošnjačkim narodom. Tako rade i razmišljaju samo samo oni koji od demokracije ne razumiju ni D, kao ni BiH kao državni prostor, a još manje prostor i vrijeme u kojem bi da funkcionira. Cijelo vrijeme funkcionira na svađanju sa svima oko sebe, pa čak i sa bošnjačkim dijelom elite koja se s njim ne slaže. Komšić? Nije Komšić loš čovjek, ali je način na koji je iskorišten katastrofalan po odnose među narodima u BiH. Kao takav je i Dodiku došao kao kec na desetku. Ako se mu dozvoli, ovaj čovjek je u najboljoj prilici za rasturiti BiH.

DF

je definitivno bošnjačka stranka, a ni Komšića se ne može nazivati hrvatskim članom predsjedništva. To su neoborive činjenice, jasne svakom iole sposobnom logički razmišljati. Dakle, nisu sporni ni DF, niti Komšić, ali je sporan način kako se ih koristi i za što se ih koristi. Sad kad je to kristalno jasno, ne mogu razumjeti zašto se ustrajava na istom alatu u popravljanju istoga kvara?

Sa SDA nema dogovora.

To se dokazalo stotinama puta. Dogovara se sa dzentlmenima, ne sa podmuklicama.

visocica 1662

***

/ Najnovije