Bakir Izetbegović govorio i na sesiji Kruga 99: Godinama zagovaram koaliciju SDA-SDP-DF

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Baka, shvati da si unistio sda i da si izgubio od ljudi Koje si otjerao iz sda. Govori li tebi to sta??

duduk

Svašta ti zagovaraš, samo sve drukčije radiš od onog što pričaš. SDA je uvijek bila u koaliciji sa najvećim neprijateljima BiH. Od Karadžića i Bobana do Čovića i Dodika.

Kooooker!

Mijeran, k nozi!

Nek nije bila s reisom.

Svašta ti zagovaraš, samo sve drukčije radiš od onog što pričaš. SDA je uvijek bila u koaliciji sa najvećim neprijateljima BiH. Od Karadžića i Bobana do Čovića i Dodika. ka duduk

MrziteljPDA

Realno moraš se riješiti Asima i Osmice a Sebiju poslati kući da kuha večeru i onda ponuditi koaliciju

Oho

Jednom je Sdp bio u koaliciji za zelenim mungosima pa ste ih izdali i koalirali sa Hdz-om. Koga su jednom zmije ujedale…..

Zasto ste...

...mu dozvolili da govori? Zasto kada znate ko je i sta predstavlja? Dozvolili ste covjeku koji je sa svojom kriminalnom strankom, prepunom papaka, govori na sesiji intelektualaca? Sta to govori o vama?

alejalipa92

Moglo bi Bakire ali bez Tebe, Sebije, Zahiragića, Prevljaka, Novalića i ostale SDA lopovske žgadije.

Haso

Meni je udar na,drzavu kad od sda seljadije ne mogu da se zaposlim u drzavnim firmama pod njihovom kontrolom.

HRVAT

Svašta ti zagovaraš, samo sve drukčije radiš od onog što pričaš. SDA je uvijek bila u koaliciji sa najvećim neprijateljima BiH. Od Karadžića i Bobana do Čovića i Dodika. ka duduk PA VI STE GORI OD SRBA I HRVATA POTPISETE SPORAZUM PA GA NEPOSTUJETE

/ Najnovije