Bakir Izetbegović: 'Bošnjaci će tek da osjete pogubnost onoga što im se sprema, gubimo pozicije'

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baddy

Zbogom, Bake. Zbogom i tvojoj Sebiji. Gonite se, da vas vise ne gledam. :) Grdni ste, čovječe. :)

Bizmark

I sa tobom sam *****u imao tako da nemam ništa protiv…

Jer noarod znoa:

Kokir i esdeoa.

pero

Zbogom, Bake. Zbogom i tvojoj Sebiji. Gonite se, da vas vise ne gledam. :) Grdni ste, čovječe. :) ka Baddy JE.AO TE COVIC U *****!

Hm

Bolje da vladaju i kinezi i pingvini nek vi sda lopovi,sve ste pokrali i unistili.narod ste doveli ba prosjacki stap.odlazite lopovi i cekajte plave koverte.

usro se, a ima zatvor

da vidi!

Romulus

***

333

@Baddy Ne tako brzo, ja hoću da ih gledam po sudnicama i zatvorima. Dosta više šuplje priče sa "idite u Tursku" i "Bog će ih kazniti". Ili ćemo imati pravni poredak ili nećemo. Ako nećemo, iza Bakira i Sebije odmah idu neki novi bakiri i sebije.

user90104

***

user90104

***

Sta Elena kaze na to?

Halo, Nicolai?

Sebija i Izeta Građević

A sad adioooo, a sad adiooo, i ko zna kad, i ko zna gde, ...

Tvrd ko Tvrtko

***

Gost kod hapaca

a emisija se zove „Vece sa smradom“!

Sta kazu

Hocel vratit zlato!?

Vdoa

Može li ovaj čovjek shvatit da čini ogromu štetu?

tonk19

Napokon da ste i vi lopovi sišli sa trona. Nikad nisi Boookire osudio pljačku iz redova SDA samo si ih poticao još više. Sudu niste dali da rade svoj posao da zastitiš svoje krimi. Branis ženu na šturb države i ti sad kažeš da ćemo propasti. Kud ćemo više, vi ste nas doveli do dna nemamo niže da padnemo

Petar Pan

Ha,ha,ha. Ima Bošnjaka osim tebe, Sebije, Asima, Džafketa, Genjca i još par stotina botova.

tonk19

Kako tebe Bookiru nije stid ovog naroda. Kad smo se borili za BiH ti krio ***.... u trezoru. Tvoja mati od naroda uzima vreće zlata za svog Boookira. Tvoja žena sa neredpiratorima ne/liječi ljude a sve radi love i ti imaš obraza da se obracas narodu. Uništili ste da se nećemo za 50 godina popraviti, doveo si nas do dna ti i tvoji nesposobnjakovici.

Ako

Okrenuli ste se protiv Hrvata koji su 95g spasili i sebe i vas.

Ask

A sad adioooo

suivante.del

Ajd ba Bakire, mi smo svakako za građansku BiH.... nema veze nacionalnost, pozicije i sl.

Ohohoho

Ma da odlazeći svetac..Ja nikakvu korist niodkoga nisam imala ..Eto baš me nasikira.Svi ste vi isti.

Gotovi...

...ste. Sad optuznice. Amin...

Gazija***

25 godina sda terora i lopovluka,25 godina sda divljaka i đikana,i krezavih i nepismenih spodoba.brini se ti o sebiji i njezinom zlu u bolnici,nesikiraj se za narod vama je narod koristio samo za bogacenje.

/ Najnovije