Bakir Izetbegović sastao se sa Ericom Nelsonom: Ovo su bile teme razgovora

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Nadam se da je ponio teku i olovku, zapisivao naloge i bio miran na času. :D

Bake razmisli malo

Oštar mađunarodni nadzor istočne granice BiH (posebno na potezu od tromeđe BiH, Hrvatske i Vojvodine pa do zone istočno od Višegrada) istodobno bi smanjio cio arsenal mnogih problema od kojih je najopasnije da ekstremisti pod nadzorom beogradskih kadrova unesu na teritorij BiH nešto od nuklearnih bombi ukradenih iz Rusije. Zbog toga potrebne su oružano dobro opremljene međunarodne patrole tipa FRONTEX, NATO, EUFOR, SIPA i tako dalje, koje se neće ustezati da na bilo kakvu situaciju oštro uzvrate vatrom a ako treba i artiljerijom. Ima li dodatnih pitanja ?

0001

Koja EU?! Pa, tamo je luda kuća! Svako, opet samo sebe gleda. Siromašne zemlje u EU neće dobiti vakcine. Prvo bogate. Ne želimo u EU!

/ Najnovije