Bajrović: Schmidt mora koristiti Bonske ovlasti

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka se i ono javilo

Mali hohstapler sa jakom zeljom da naraste.

Mirko S. Kojotovski

Eh eto vas će pitati šta će raditi.

Gost

Ne znam tko je jadniji. 99 starohana ili ovaj "uvodnićar".

Gost

...kopresjedavajući Američko-evropske alijanse. Svašta!

Nadimak

Eeeee, moj Reufe.. Ne mora on ništa, ne znam kako da ti drugačije to pojasnim..

J

Hu is ju, ba

Rus-mir

Traži protektorat, ali da oni nabavljaju respiratore. :)

Gost

Kad smo ovakvi kakvi jesmo nije ni čudo da imamo Bajrovića i Suljagića u medijima skoro svaki dan.

Rus-mir

Američko-evrospa alijansa, sesija "Krug"...ja tebi vojvodo, a ti meni serdare. :D

Rus-mir

PS: Nedostaju još instituti i kulturni centri širom svijeta. Puca se od znanosti i kulture. :D

Šega

...kopresjedavajući Američko-evropske alijanse. Svašta! ka Gost pa osnovao čovjek sam alijansu i dao joj zvučno ime da se ima kako predstavljati. Lik je nevidjeni ublehaš.

Distrikt Zapadna Hercegovina

Distrikt Brcko i Distrikt Zapadna Hercegovina( 10 opcina) livno, tomislavgrad, grude, posusje, ljubuski, siroki brig(glavni grad) citluk, capljina, neum i ravno. Jednostavno, lako rijesenje i mir

Gost

Ovaj iskompleksirani, potkapacitirani, a uz to i nadobudni, covjekolki kurton kao da je malocas pao s Marsa. Njega bi prvo smijenio da je ikakav faktor, zbog sovinizma, govora mrznje i kroatofobije.

Gost

Koja je ovo vucibatina!

Gost

I kad ono kontas da secija 99 ne moze nize past dovedu ovog probisvjeta i poluinteligenta da ih jos malo u mulj zgura. Jadno i bijedno.

Genocidasi

Ako neće onda mogu u dupe jer smo svjesni zbog čega je ovdje i da su oni proizvod za genocid baš od njihove Merkel NACISTICKE a on je poslan od nje da spriječi boske ovlasti.

/ Najnovije