Bajrović: Čović od Trojke traži ono što je Armija RBiH vojno porazila!

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

"Ko nas je kleo, nije dangubio" by Dragan Bursac "Molimo pametne da prestanu *****tati!!" tekst grafita by nepoznati autor

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Bilbo Baggins

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Dea

***

***

***

***

***

***

***

Mario

***

@Rale

***

***

***

Haha

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Razbijanje velikodrzavnih mantri i lazi!

Stanovnistvo Bosne vijekovima zivi na prostoru sadasnje BiH i dijeli njenu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Jedan je narod u razlicitim religijama. Populacija nadpolovicno ima (preko 50%) steroevropsku dinaroidnu haplogrupu. Slavenska haplogrupa je puno manja u bilo kojoj vjerskoj grupi. Bosna nema teritorije ni znacajnije iseljenistvo susjednih drzava. Obrnuto je sasvim drugacije! Nemaju Hrvatska i Srbija svoje narode u BiH. Ono sto se hrvati i srbuje po Bosni su ostatci nacija Kraljevine SHS napravljenih administrativnom podjelom stanovnistva po krstu i jeziku.(katolici-hrvati; pravoslavci-srbi). Nije dozvoljena Bosanska nacija zbog muslimana! Srbija i Hrvatska preko insajdera, nacija nepostojece Jugoslavije i polickih partijskih trojanaca, zele podijeliti BiH, uzeti njene teritorije, ljudske i prirodne resurse silom i terorom, na sto nemaju pravo ni po kom osnovu. Nemaju iseljenistvo ni “svoj narod” u BiH!! Nije Aleksandar Vucic predsjednik Bosanskim pravoslavcima, niti je A Plenkovic premijer Bosanskim katolicima.

***

***

Dcf

BRAVO BAJROVICU

***

***

Smrdi moja guzica koju ližeš

. Ja mislila ti SUSJED! Kad ono Smrdija. Opssss ka Nadimak

Mamu ti tesim

Tjesite se chetalji, tjesite se ;)) ka @Rale

TamanTako

Aferim, Bajrović-u!

sparco

Ima li itko da mi razvidi zašto nas hercegovačke katolike, puk u Hrvatskoj ne smatra hrvatima! Za kaj nas nazivaju bosancima? Evo i zborim kao pk. Bandić, i opet nas ne smatraju hrvatima. Ja sam rođeni zagrepčanec - istureni odjel Duvno! Osjećam se kao Kalimero!!! Pa to je nepravda! ka Haha Nemožeš biti ono što drugi misli i kaže,nego ono što ti stoji u papirima.U mog pradjeda je stajalo da je Hrvat a ti vidi šta je u tvojeg u papirima stajalo.

sparco

Stanovnistvo Bosne vijekovima zivi na prostoru sadasnje BiH i dijeli njenu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Jedan je narod u razlicitim religijama. Populacija nadpolovicno ima (preko 50%) steroevropsku dinaroidnu haplogrupu. Slavenska haplogrupa je puno manja u bilo kojoj vjerskoj grupi. Bosna nema teritorije ni znacajnije iseljenistvo susjednih drzava. Obrnuto je sasvim drugacije! Nemaju Hrvatska i Srbija svoje narode u BiH. Ono sto se hrvati i srbuje po Bosni su ostatci nacija Kraljevine SHS napravljenih administrativnom podjelom stanovnistva po krstu i jeziku.(katolici-hrvati; pravoslavci-srbi). Nije dozvoljena Bosanska nacija zbog muslimana! Srbija i Hrvatska preko insajdera, nacija nepostojece Jugoslavije i polickih partijskih trojanaca, zele podijeliti BiH, uzeti njene teritorije, ljudske i prirodne resurse silom i terorom, na sto nemaju pravo ni po kom osnovu. Nemaju iseljenistvo ni “svoj narod” u BiH!! Nije Aleksandar Vucic predsjednik Bosanskim pravoslavcima, niti je A Plenkovic premijer Bosanskim katolicima. ka Razbijanje velikodrzavnih mantri i lazi! Vjera nema veze sa nacijom,utuvi sebi u glavu ako ima mjesta.

čekaj bolan, zar ovaj UF-UF-reuf

nije u bijeloj kući, zar ne savjetuje bidena, nakon obamu što je tjetovo?! GDJE MU JE SRPKINJICA ŽENICA?

sparco

Čuj porazila,koji glu....on

Pomozi

sirotu na svoju sramotu.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka Bilbo Baggins Ti si idiot ko Mario i ponavljate se ko isparana ploča

/ Najnovije