Bajrović: Čović nervozan, nije uspio pronaći izdajnike u SDA-u, SDP-u i DF-u

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Komentar 0.

Ima

Ima covic podrsku od scepe,konakovica,forte i niksica vidjet cete na glasanju da vode istu politiku unistenja Bih sa covicem i dodikom

Uzp

Ma kakav čović ništa oni neće dobiti sa ovakvom politikom bice nacionalna manjina.

HERCEG BOSNA

Zivi bili pa vidjeli do nove godine dolazi HERCEG BOSNA pa kmecite koliko hocete..

Guest

Sta ce ovaj stari ciganin kamenjarski malo mu lopovluka. Vidi nista se ne poduzima pa apetit narastao.

Guest

Guest Da znam da ce gospodin Raguz 1990 pobijediti odmah glasati za njega ovu staru gladnu.stoku bez repa nogom sutnuti.

/ Najnovije