Bajramsko čestitanje kod reisa Kavazovića: Došao i Denis Bećirović

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vjernik

Lijepo je cestitat i druzit se,a jos je ljepse ukinuti diskriminaciju demob boraca u sb kantonu,koju je sda mafija napravila.gdje cete bolje djelo od tog.bit cete nagradeni i na onom svijetu a i na sljedecim izborima,ako bog da.

orgijanje islamskih terorista

u kršćanskoj bosni.

MrziteljPDA

Denise odmori malo! Ne možeš stići na sva mjesta gdje su danas kamere! Znam da kući ne slaviš Bajram ali red bi bio da obiđeš familiju u Tuzli koja slavi

Denis Petokolonaš

Zamjenio crveni dres za fes. Komunjare su najveci “vjernici”

Haha

Nitko od ćafira da dođe i čestita ratobornom reisu…

Ljiljan, ***

Lijepe riječi su ukras

SRAMOTNI

neosmanizam, mrrrrrrrš

terorističko muslimansko bratstvo

na okupu. mrš u tursku 100ko!

Ja

Ko su ovi likovi, čija su ovo djeca? Zašto moje nije pozvano ili ičije!? Ovo je grad i, vjerovali ili ne, u njemu žive i građani! Reis nije u toku haman.

/ Najnovije