Bajramsko čestitanje kod reisa Kavazovića: Došao i Adis Ahmetović

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bibi

TI ADISE NISI NIKAKAV VJERNIK TIBSI NAJVECA SRAMOTA MUSLIMANA JUCER ONAKO GOVORIS O DVA NARODA U BIH A SAD GLUMIS VELIKOD MUSLIMANA I U TVOJOJ VJERI VAZI PRAVILO NARADI DRUGOM STO NEZELIS DA TEBI DRUGI RADI TI SI LAZOV I ISLAMISTA I NISI NIKAKAV COVIJEK TI SI ***

Gulliverus

Gospodin Ahmetović je pravi političar i istinski prijatelj Bosne i Hercegovine, svaka čast na angažmanu da pomogne svojoj domovini u očuvanju građanskog društva i u borbi protiv nacionalističkih političkih predstavnika i njihovih nakaradnih ideja.

Gulliverus

@Bibi ti si neka nacionalistička hijena, garant iz UZP Čovićevog tabora, već naučeni unaprijed na laži vođe željnog vlasti, krivoustog fašiste.

Db

Prije svega.ČES*** BAJRAM.Adis nece dočekati građansku NIKADA!!!.jer to druga dva naroda ne žele a vi vidite kako cete.

Hahahha

Javite mi kad ode molim vas.. Ne ne ne, javite mi jel jeo baklavu i cevape, jel se slikao i gdje se slikao?! Pravo ste interesantan portal(za zaobic)!!

registriran

Prije svega Bozic Serif Mubarek Olsun, Glupane Db,

Pehlivan

Čini se reis došao tobe, pa evo već drugi bajramski prijem, nema kriminalnog ološa, tipa Branković, Bičakčić i ostali kadrovi kriminalne organizacije SDA.

EdinSA

Ovaj mi se sviđa sti jr pro bosanski i antifašistički ali to da je za komsica i izetbegovića lopova i krimosa to je skandal a evo ga i kod jos jednog krimosa tj baketovog jataka iz iste bande..tako da mali *** do zivota svoga ***** te kuda i glupa ..

Mirko

Hicin podmladak dosao kod resia. ZNaci ildzan drzava krenula putem Ukrajine tj fasizma. Pa zar nije tako i bilo 41g u Zg kada su hodze slavile ulazak Svaba u Lijepu njihovu?! Istorija se ponoavlja..

Dosao je on zna on zasto... Dobiva on pinkicu za svoju demagogiju i propagandu po NJ.

................

/ Najnovije