Bajramska hutba reisa Kavazovića: Uključimo se u proces oporavka našeg naroda

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

43577223

Gospodine napikon ste svatilu gdje je problem bosnjackog naroda. Korupcija,lopovluk,droga,alkohol, kocka itd.trebate napravit sistem izljecenja od tih posasti.za pocetak pidjite s sistemom socijalnog upravljanja i socijalne zastite onih koji nemaju nikakva primanja.prije par dana islamska zajednica u bugojnu nije tjela ukopati zenu zbog nekakvih dugova.ljudi nemaju novca za osnovne stvari u zivotu.

Habuhabuhabu

Ma sve to stoji ali kad ja vidjeh gdje hodže u Počitelj neki dan dođoše u limuzini kakvu je teško vidjeti i u Las Vegasu, pa ni trideset metara ne mogoše prehodati već sa onom grdosijom po kaldrmi se tamo-amo vozaju, meni se smuči na taj njihov islam. Ostalima, Bajram mubarek olsun, a njima šipak.

Pehlivan

Drugačija hutba od predhodnih. Konačno da progovori o našem problemu broj 1, korupciji, valjda ga poslušaju džematlije, a posebno onaj koji je uzrok tom problemu, onaj koji dijeli bajram banku, on i njegova stranka. Bajram šerif mubarek olsun.

JA1

Zavuce nam ga reis izokola, mogao je i otvoreno reci ne rasipajte glasove glasajte za SDA. Islamska zajednica je gnijezdo lopovluka zajedno sa SDA

/ Najnovije