Bajramska hutba reisa Kavazovića: Naše ruke neka budu raširene, a srca otvorena

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

Vase su ruke dobro stisnute i sejtan neda da ih otvorite.vi necete da pomognete svom narodu,koji je najsiromasniji i najbjedniji u evropi,zaslugom sda komunjara na cijoj ste vi strani.vi vise volite gomilati bogastva,od pomaganja naroda,znam da ce vas ovo zabolit,al cinjenice govore istinu,o nasem narodu.

Bosanac

Tvoje ruke su rasirene samo od naroda uzimate a narodu nedate nista

Ruke su rasirene, noge su prekrizene ili se kleci.

E sad, na dlanovima se uzaludno traze zuljevi, to imaju samo radnici, a intelektualci i dzabalebarosi nemaju..... Nek se svako pronadje....

/ Najnovije