Bajram u domu Sebije Izetbegović: Pohvalila se da je ona kuhala za porodicu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Sejtan lopovsko izdajnicka family pisu o izdajnicima lopovima svog naroda i Bosne pocrkali izmetbegovici

Pehlivan

Najogavnija BiH familija. Valjda ih u oktobru pošaljemo u egzil, skupa sa njihovom kriminalnom organizacijom SDA, da ih više nikad ne gledamo!

MrziteljPDA

Pozdrav za našeg vođu i da ga zdravlje posluži pa da pometemo ove trojkaše! Pobjeđujemo sigurno

Bosanac

Pozdrav za našeg vođu i da ga zdravlje posluži pa da pometemo ove trojkaše! Pobjeđujemo sigurno ka MrziteljPDA ja ti vodje i kurca

Mirza

A jeli to kuhanje sigurno za jesti, da se ne potruje familija?

AsAsova

Jel se ovo zove domaci izdajnici i okupatori ?? Opljackali sve zivo, okupirali i fol sad naka reklama fine Bajramske price u kojoj je ona, zamislite, kuhala.. Kako ih vise stid nije ? Do rata se zivotarilo a sad milijarde na tajnim racunima.. Ona fol skuhala nesto, dolaze novinari.. cak je i bakira pocesljala... UH.. necu dalje, Bajram je..

Ramadan

A fukare ni goblena na zidu nema

Petar

Lijepe riječi su ukras

MrziteljPDA

>>>>Pozdrav za našeg vođu i da ga zdravlje posluži pa da pometemo ove trojkaše! Pobjeđujemo sigurno ka MrziteljPDA <***

Boom

Pozdrav za našeg vođu i da ga zdravlje posluži pa da pometemo ove trojkaše! Pobjeđujemo sigurno ka MrziteljPDA <<A ti pozdravi su iz dijaspore

Duduk

Ja kažem, danas e danas ja kuham. I šta ćeš kuhat? Pa naruči ću ćevape i picu.

Doctor Ksarabas

30 god smetljari kriju sta je rahmetlija potpiso u Dejtonu i sta su pokrali. To im je primarno da narod drze u zabludi

Commi

Nisu ružni, kćerka im je ljepuškasta. Ali su za ovaj narod i zemlju pogubno glupi i zaprepašćujuće neobrazovani. Al’ eto, neka je i njima mubarek Bajram.

Ask

Prisjede mi Bajram nakon ovog, ko da sam 16 baklava pojo.

Šta je vama bolan bolan?

Pa zar morate čovjeku i Lijepi Ramazan i Bajram pokvariti s ovim lošim ljudima i bezosjećajnim pohlepnicima? Vi ste gori od njih, znajte to. Fuj!

Xxx

Sreca, nema sina kako mi se cini. Doci ce vrijeme pa ce i Izetbegovici izumrijet. Nek se malo i drugi čuju

Genocidasi

Nije te sramota da se *** jedul se zapitala *** dali bošnjačke porodice imale šta da spreme i porodice boraca i izginulih šehida . *** Lahko ti je kad ste opljačkali pola Bosne i narod ostavili na ivici bijede da ih dijaspora hrani .Jer vi ste uništili ih.***

Relaxedtebra

Niko od vas neće odnjeti u grob to što ste pokrali, nego savjet jedan, ostavite sve djeci i unucima dok još možete. Od njih ćemo mi da uzmemo sve to što ste vi uzeli nama, to će se desiti naravno kada vas ne bude! Pa neće cijeli život vas štititi policija i vojska, promjenit će se sve aBd kroz par godina glupani jedni vi ste ovo napravili od ljudi. VRATI KOKO ŠTO SI POZOBALA !!!!

Larry Fox

Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

/ Najnovije