Bahati vozač ušao sa automobilom direktno u more u Neumu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Nije parkirao nego spustio brodicu u more, makar provjeri sta pises

Nadimak

I budala vidi da se istovara čamac. Biće da novinar plaća alimentaciju ili otplaćuje stan, pa se jađo raspisao. Mora se od ubleha zivjeti.

Mex

Nije parkirao nego spustio brodicu u more, makar provjeri sta pises ka Ja1 Hahahahaha Nije ni pročitao šta piše

Ja1

@mex, eto nek si ti procitao, jesi sad pametniji nakon ovog senzacionalistickog teksta. Procitaj ti tekst ponovo pa zakljuci cemu ovakav naslov i cemu ovakav tekst.

Samo nako pitam ba

Vozac usao SA autom ili usao autom?

Babo kupio sebi i sinu diplomu.

Vozac usao SA autom ili usao autom? ka Samo nako pitam ba

Scena jest nelijepa, ALI!!

On time nista lose nije ucinio ni moru, ni plazi, to je privremeno, koju minutu dok otkaci jet ski i zavrseno, on ode odatle. Opet ponavljam nije lijepo za vidjet, ali hajd, nakratko je. Sto vi dnovinarcici ne znate, a to jelte, zato sto ne znate sta je more, ko zna da li i plivat posteno znate :), to je da ce on tocenjem tog istog jet skija MNOGO VISE STETITI MORU. Gledam i ovdje, ove koji iznajmljuje jet skije, toce ih iz kanistera, pa kad koju kap prolije po moru, a ne moze to izbjec, to poslije smrdi pola sata jer se rasporedi po ogromnoj povrsini vode.... Da ne pominjem sto buka jet skija smeta, a zvrcat ce tamo CIJELU SEZONU! Da ne pominjem ni sto su potencijalno opasni za kupace. Da ne pominjem sto RASTJERUJU RIBE, itd. Al bitno je da je Passat usao u more na minutu, pa dnovinar moze da napise....

Ivan

Pasata će se izvući, a ko će vaditi stolicu iz šljunka poslije debele. Trebaće krampa i lopata.

invazija

Direktno na odredište, čovek legenda, nece da se smara sa vozovima, busevima ili da traži royal charter service. Direktno u more kolima hahaha.

/ Najnovije