Bahati rekorder iz Sarajeva: Vozač nije platio više od 207 hiljada maraka kazni!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stidimo se

Debil koji je napravio te kazne nije sporan, sporan je kompletan sistem koji je to dozvolio. Kazne se pisale, debil i dalje divljao, i divljao. I tako nakupio tolike kazne. Zašto se ništa nije poduzelo kod druge hiljade, nego se cekalo dvjesto hiljada?! Mora da je nečiji pa mu se može. Sramotno!

žvrljo

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

011

Nije on kriv. Ja da jednu kaznu ne platim pravili bi mi problem pri registraciji. Čampara, daj ostavku, nesposobni ministre.

z

Nije on kriv. Ja da jednu kaznu ne platim pravili bi mi problem pri registraciji. Čampara, daj ostavku, nesposobni ministre. ka 011 hahahaha pa misliš da on može registrirati auto lol

I ovo brišemo zbog govora mržnje

-

Azra

Cuj oduzimanje auromobila... Da ako auto polovno vrijedi 207 milja maraka, ako ne, onda stan/kuca, zena, djeca...

Dik8ca

Kako moze toliko da duguje?? To su price za mslu djecu!! Pa kako registrira auto ?? Sve mu treba oduzeti......pa cak i dozvolu- zauvijek!

/ Najnovije